Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 inwalida

Wady fizyczne

Polecane posty

Go艣膰 inwalida

Cze艣膰 , Pewnie cz臋艣膰 z Was - tak jak i ja - ma jakie艣 wady (mniej lub bardziej widoczne) w zwi膮zku z tym moje pytanie: czy staracie si臋 je ukrywa膰 gdy poznajecie now膮 osob臋 ,a mo偶e jeste艣 od pocz膮tku zupe艂nie szczerzy?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 inwalida
Ktokolwiek si臋 wypowie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi ch艂opak od razu powiedzia艂, ze ma problemy podczas seksu. Bardzo si臋 z tego ciesz臋, poniewa偶 nastawi艂am si臋 na najgorsze, a okaza艂o si臋, 偶e da si臋 co艣 z tym zrobi膰 (pomimo jego uporu i niech臋ci)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spotka艂am si臋 kiedy艣 z ch艂opakiem, kt贸ry o siebie nie dba艂, a najgorzej o stan swoich z臋b贸w. Cokolwiek m贸wi艂 by艂o wida膰 puste dziury po z臋bach albo korzenie w stanie pr贸chnicy. Mia艂 w膮sy i og贸lnie wygl膮da艂 tragicznie w jakich艣 szerokich spodniach spadaj膮cych z ty艂ka i byle jakiej bluzie. 艢mierdzia艂o od niego potem, a kiedy nachyla艂 si臋 w moja stron臋(spotkanie by艂o w kawiarni), 偶eby mi co艣 powiedzie膰 prze偶ywa艂am tortury nie do zniesienia bo tak cuchn臋艂o mu z buzi. To chyba najgorsze kalectwo jak m臋偶czyzna nie dba o siebie. Inne wady mo偶na jako艣 zakamuflowa膰. Nie uda si臋 tego te偶 z chamstwem i prostactwem. Ten ch艂opak by艂 wtedy do b贸lu szczery. Inny mia艂 jednej niedow艂ad nogi i d艂oni. Za to by艂 przesympatyczny i dot膮d utrzymujemy kontakty. Jest moim serdecznym przyjacielem. Opr贸cz tych widocznych wad ten drugi nie ma innych i czasem zastanawiam si臋, czy kiedy艣 prze艂amie te nie艣mia艂o艣膰 i spojrzy na mnie jak na kobiet臋, a nie przyjaci贸艂k臋 do rozm贸w i wypad贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"go艣膰 dzi艣 Spotka艂am si臋 kiedy艣 z ch艂opakiem, kt贸ry o siebie nie dba艂, a najgorzej o stan swoich z臋b贸w. Cokolwiek m贸wi艂 by艂o wida膰 puste dziury po z臋bach albo korzenie w stanie pr贸chnicy. Mia艂 w膮sy i og贸lnie wygl膮da艂 tragicznie w jakich艣 szerokich spodniach spadaj膮cych z ty艂ka i byle jakiej bluzie. 艢mierdzia艂o od niego potem, a kiedy nachyla艂 si臋 w moja stron臋(spotkanie by艂o w kawiarni), 偶eby mi co艣 powiedzie膰 prze偶ywa艂am tortury nie do zniesienia bo tak cuchn臋艂o mu z buzi. To chyba najgorsze kalectwo jak m臋偶czyzna nie dba o siebie. Inne wady mo偶na jako艣 zakamuflowa膰. Nie uda si臋 tego te偶 z chamstwem i prostactwem. Ten ch艂opak by艂 wtedy do b贸lu szczery. Inny mia艂 jednej niedow艂ad nogi i d艂oni. Za to by艂 przesympatyczny i dot膮d utrzymujemy kontakty. Jest moim serdecznym przyjacielem. Opr贸cz tych widocznych wad ten drugi nie ma innych i czasem zastanawiam si臋, czy kiedy艣 prze艂amie te nie艣mia艂o艣膰 i spojrzy na mnie jak na kobiet臋, a nie przyjaci贸艂k臋 do rozm贸w i wypad贸w. " Ten drugi nie zrobi pierwszego kroku jak mu tego nie zasygnalizujesz bo na pewno my艣li 偶e nie jest Ciebie wart...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inwalida
Ja te偶 mam problem z r臋k膮 po wypadku i cho膰 na 1 rzut oka tego nie wida膰 (no chyba,偶e po tym jak mi si臋 r臋ka trz臋sie) to bywa to sporym problem. Kiedy艣 um贸wi艂em si臋 z dziewczyn膮 i ona usiad艂a od razu do stolika a ja mia艂em zam贸wi膰 i przenie艣膰 kufle piwa... No c贸偶 jeden kufel oczywi艣cie si臋 prawie rozla艂 i ze wstydu chcia艂em od razu uciec :/ G艂upio tak od razu praktycznie znajomo艣膰 od opowiadania o swoim wypadku...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mia艂o by膰: "kufel si臋 prawie ca艂y rozla艂"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inwalida
M贸wienie o w艂asnych wadach jest zawsze dla ka偶dego niezr臋czne wi臋c zapraszam do dyskusji!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Ten drugi nie zrobi pierwszego kroku jak mu tego nie zasygnalizujesz bo na pewno my艣li 偶e nie jest Ciebie wart..." w 100% racja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest moim przyjacielem ju偶 8 lat. Oboje jeste艣my po studiach i jak wcze艣niej pisa艂am, mimo jego wad rozmawiamy i zachowujemy si臋 jak przyjaciele. Mog臋 na nim zawsze polega膰. Te jego widoczne "wady" w 偶adnym stopniu mi nie przeszkadzaj膮. Je艣li on my艣li inaczej b臋d臋 musia艂a mu o tym powiedzie膰. Nie wiem, czy dobrym wyj艣ciem jest powiedzenie mu, 偶e co艣 do niego czuj臋. Dlaczego ma by膰 mnie nie wart ? Do autora: Mog艂e艣 zaproponowa膰 wsp贸lne przyniesienie tego piwa. Nie martw si臋. To Ty zwracasz uwag臋 na t臋 "wad臋". Najwa偶niejsze, 偶e nie masz gorszych, nie do zaakceptowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inwalida
No jak to dlaczego nie wart? Wiadome,偶e kobieta (jak i facet) szukaj膮 zdrowych partner贸w... Mog艂em oczywi艣cie tak zaproponowa膰 ale mog艂a te偶 pomy艣le膰 偶e skoro nawet piwa ca艂ego nie potrafi臋 przenie艣膰 to jestem beznadziejny... Co znaczy dla Ciebie nie do zaakceptowania? Bo je艣li brak higieny osobistej jest tak膮 wad膮 to jest to wada kt贸r膮 mo偶na z dnia na dzie艅 da si臋 pozby膰. Ja musz臋 faszerowa膰 si臋 tabletkami o powa偶nych skutkach ubocznych...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inwalida
Zapraszam do dyskusji o swoich wadach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inwalida
Nikt nic? Nie m贸wicie w og贸le o swoich wadach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem czerpiesz rado艣膰 z tego, 偶e kto艣 pisze o wadach?? Ka偶dy je ma wi臋ksze czy mniejsze...sama wola艂abym nie pisa膰 na forum o swoich...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wydaje mi si臋, 偶e ka偶dy w ko艅ce znajdzie osob臋 kt贸ra zaakceptuje j膮 tak膮 jaka jest...Chyba, 偶e trafi na debila, kt贸ry spowoduje, 偶e przestanie mie膰 zaufanie do ludzi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiedzia艂am kiedy艣 koledze na kt贸rym mi zale偶a艂o wi臋cej o sobie, otwar艂am si臋...tylko po to, 偶e przesta艂 si臋 do mnie odzywa膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inwalida
To forum anonimowe wi臋c nie rozumiem w czym problem? W takim razie rozumiem,偶e za wszelk膮 cen臋 ukrywacie swoje wady...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak niech ca艂a kafe ocenia Wiem 偶e nie wiadomo o kogo chodzi ale ja to jednak bede czytac...i bede wiedziec ze oni mnie oceniaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inwalida
"Wydaje mi si臋, 偶e ka偶dy w ko艅ce znajdzie osob臋 kt贸ra zaakceptuje j膮 tak膮 jaka jest." Czy rzeczywi艣cie? 呕ycie to nie bajka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inwalida
Nie oceniam, po prostu wymieniam si臋 do艣wiadczeniami... Ja r贸wnie偶 pr贸buje ukrywa膰 swoj膮 wad臋 ale w ko艅cu i tak jako艣 wychodzi na jaw dlatego chcia艂em si臋 dowiedzie膰 jak to u Was wygl膮da :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam bliskiego kumpla, ktory ukrwa przede mna swoje wady zdrowotne. wiecej niz kumpel, gdybysmy czesciej sie widywali, to moze bylibysmy juz para. on ukrywa przede mna rowniez sprawy natury psychologicznej. jesli chodzi i fizycznosc, to unika sutuacji, ktore moglyby prowadzic do seksu lub nagosci. mowil mi tylko ogolnie, ze ma problemy ze zdrowiem, ale mysle, ze jest cos powazniejszego na rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
p.s. i uwazam, ze takie urkywanie jest glupie. bo jesli ktos cie lubi, to to zaakceptuje. lub wstydzenie sie. przeciez gdyby ten moj kumpel co wyzej pisalam mial jakies problemy z seksem, to cos by sie poradzilo, a poza tym mozna wiele innych rzeczy robic, zeby bylo fajnie. najgorzej jest, gdy ludzie mysla, ze cos tajnie ukrywaja, a przy blizszym poznaniu pewne sprawy po prostu widac, czy mozna sie domyslic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam tylko wady widoczne :D mam wprawdzie wstawionego z臋ba, ale da si臋 to wymaca膰 j臋zykiem 偶e jest jaki艣 inny, wi臋c to 偶adna ukryta wada :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inwalida
Nie ma co si臋 dziwi膰... Nikt nie lubi m贸wi膰 o swoich wadach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 the olka
W pewnym sensie jednak ukryta, bo chyba nikt nowo poznany na dzien dobry nie maca Cie jezykiem?:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko w kt贸rym momencie m贸wi膰 o swoich wadach? na pocz膮tku,a mo偶e jak nas pozna bli偶ej(po seksie/jak b臋dziecie razem) ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do gosc 18:30 - ile macie lat, skoro znacie sie juz chyab dlugo a nie jestescie para?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inwalida
Poza tym - nie oszukujmy si臋 - ka偶dy pr贸buje si臋 przedstawi膰 w jak najlepszym 艣wietle przed potencjalnym partnerem/partnerk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"W pewnym sensie jednak ukryta, bo chyba nikt nowo poznany na dzien dobry nie maca Cie jezykiem?" Hehe, co racja to racja ;) ale to nawet nie jest wada, wi臋c luzik :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jak spotykam si臋 z facetami na randce to m贸wi臋 im, 偶e mam protez臋 biodra, post臋puj膮c膮 za膰m臋, 艣wie偶o wyleczony tr膮dzik, 艣wie偶o zgubione 30 kg i zwisaj膮cy brzuch, trzy sutki i 偶aden jeszcze nie uciek艂, bo ka偶dy by艂 ciekawy tego sutka.

Udost臋pnij ten post