Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedrogi plecak do szkoły

Polecane posty

Gość gość

gdzie kpupic niedrogi plecak do szkoły? mam 4 dzieci, 3 z nich potrzebuje nowych plecaków...

Gość gość
czyli do ilu zł? musisz pochodzić i poszukać. zalezy tez jak duze te dzieci. dla mnie tani to np. 50 zł, mozesz kupić w biedronce lub decathlonie pumy, widziałam tez w takim sportowym chyba 50style umbro za 50. Jęsli chodzi o tańsze to poszukaj w aucha, kaufland, ale zapewne takie na długo nie starczą. W decathlonie też sa takie za 15 zł tylko to chyba jakieś mniejsze, mam ulotke przed sobą i jest napisane 17l, nie ma innych wymiarów. Czasem coś fajnego uzywanego można kupić dla mniejszego dziecka, widzaiałam na ogloszeniach lokalnych takie z hello kitty, mh po 20zł.

Gość gość
Nie warto kupować tanich . ..szybko się rozpadnie

Gość gość
za 50 zł kupisz w spotowych ,mój syn ma taki już 2 rok ,z takiego samego matariału kupiłam w biedrze też za niecałe 50 zł ,tak w razie czego a torbę za judo ma za podan 200zł i torba wygląda jak szmata a przecież nie jest tak często używana jak plecak szkolny i rzucana wszędzie a mimo to się rozwaliła . tańszych nie wiem są w hiperach ale to się nie opłaca raczej ,poszukaj może ktoś chce oddać w twoiej okolicy a skąd jesteś tak w ogóle ?

Gość rozpracowywaczka konkubin
Czworo dzieci? Jak cię nie stać to nie trzeba było rozkładać nóg i rodzić dzieciaków jak królików. Dobry plecak musi kosztować minimum 300zł, ja moim dzieciom takich podstawowych rzeczy nie odmawiam, co z ciebie za matka?

Gość gość
300 zł ????? Nie przesadzaj.... 100 zł i tez dobry plecak dostaniesz.....

Gość gość
głupimy odpowiedziami się nie przejmuj, a dobry plecak za 300zł? Nawet takich nie widziałam w sklepach, do 200 to jeszcze są ogolnodostępne. Wiem, że jest ci ciężko autorko. Mój szwagier tez ma 4 dzieci i jesli możemy to zawsze coś pomożemy, teraz też szukałam plecaków tańszych i chłopaki wybrali te umbro. Napisz ile lat maja dzieci i skąd jesteś. Może ktoś ci pomoże. Przeszukaj też ogłoszenia lokalne, często mozna cos znależdz.

Gość gość
klaudynka własnie taż napisałam autorce o biedronce, są fajne pumy za 50, w decathlonie też pumy w takiej cenie. Teraz już są tańsze te plecaki. Pamiętam jak ja kupowałam do gimnazjum to taki mały kosztował 50zł, teraz nie są takie złe te ceny tylko trzeba poszukac.

Gość gość
allegro polecam ja tam wszystko kupuję :D

Gość gość
Rozpracowywaczka, a co Ciebie za człowiek? Co Cię to obchodzi, ile kto ma dzieci i ile pieniędzy? Wszyscy z nieadekwatnym stosunkiem zarobków do liczby dzieci powinni zostać odwiedzeni przez opiekę społeczną? Czy od razu do gazu? A może ona ma dość kasy, tylko jest zwyczajnie gospodarna i nie wyda kupy szmalu, bo woli odłożyć np. na wakacje z dziećmi? Przynajmniej w czwórkę dzieciaki lepiej nauczą się relacji międzyludzkich i jakiegoś obycia w społeczeństwie, zastanawiam się, co Ty przekażesz swoim?

Gość gość
Ja zawsze kupowałam w sklepach sportowych za ok. 60 zł. Inne "tanie" (od 30zł do 100zł) rozlatywały się w przeciągu miesiąca.

Gość rozpracowywaczka konkubin
Ale bieduski tu siedzą hihihi żal mi was. Mnie stać na wszystko mój mąż nie konkubent ma swoją firmę ja obecnie wychowuje dzieci a potem też wracam do pracy. Dwa razy w roku jeździmy na letnie wczasy i raz na zimowe. Można? można! ale do tego nie można być nieudacznikiem polaczkiem tylko przedsiębiorczym człowiekiem.

Gość gośćula
ja kupiłam 5 lat temu młodemu jan sport-a i nadal jest jak nowy ,no i wygodny ,pojemny ,kupowałam oczywiście na allu ,nie pamietam ceny ,cos nieduzo ponad 100 w licytacji

Gość gość
to zależy jak kto się obchodzi z plecakiem ,dziewczynka dba bardziej ale i są chłopcy co dbajaą i wcale nie muszą mieć plecaka za niewiadomo ile ,za 50 zł były w biedronce pumy fajne takie same za tą samą cenę większy wybór są w spoortowych ,mój mąż 2 lata temu kupił sobie i naszemu synowi plecak vaude porządny nie tani ,mój mąż ma plecak jak nowy mój syn nie ma zamków porozrywany od rzucania a miał być niezniszczalny na długo ,jak ktoś dba i szanuje to będzie miał ,może nie za 15 zł bo takie mogą nie wytrzymać cięźaru ksiązek i popruje sie ale te co były w biedrze były dosyć solidne ale cene tak jak piszę i w sportowych taka sama bo widziałam w intersporcie z tym że dużo wiecej firm i kolorów do wyboru.

Gość gość
Co prawda spodziewam się, że chcesz swoimi wypowiedziami tylko zasiać ferment, ale właśnie o tym piszę, że "bieduski" czy "nieudacznicy" w Twoim mniemaniu też mają prawo do życia i posiadania rodziny, a dla Ciebie jak widać wyznacznikiem wartości jest jedynie kasa. Musisz mieć jakieś wielkie kompleksy na tym punkcie, albo sama jesteś z niezamożnej rodziny i teraz odbijasz sobie, albo prowokujesz, albo jesteś miernej klasy człowiekiem, niezależnie od wariantu - pytam, co przekażesz w tym temacie własnym dzieciom? Co jeszcze oprócz kasy i plecaka za 300 zł?

Gość gość
rozpracowywaczka konkubin ale czym sie chwalisz?? przeciez Ty masz wielkie g****o, Twój maz zarabia Ty jestes tylko pasozytem i oby Cie nie kopnął w d**e zanim wrócisz do pracy i zostaniesz z niczym z 2 dzieci. Uważaj co piszesz bo los bywa przewrotny i obys nie musiała doznac bolesnego kopa w d**e, zeby spokorniec

Gość gośćula
mój syn akurat strzela plecakiem , brudzi go , plecak często gosci w pralce,a nadal jest jak nowy ,dlatego polecam ,tylko nie wiem gdzie kupić i za ile.

Autorko poszukaj w jakiś dyskontach w promocji, nie wiem Tesco, Lidl ??

Gość gość
Hahaha TWÓJ mąż ma firmę nie TY. Więc ON jest zaradnym człowiekiem a nie TY. Siedzisz w domu i wychowujesz dzieci ale NIE pracujesz jeszcze więc twój mąż CIEBIE UTRZYMUJE. Jeździsz na wakacje za pieniądze które ON zarobi nie TY.

Gość gość
W sumie już rozumiem, czemu dziewczyna tak czepia się konkubin. Skoro taka łasa na kasę, to dobre wyjście za mąż z jej perspektywy to faktycznie osiągnięcie i dowód kobiecej przedsiębiorczości :D W końcu mają wspólnotę majątkową, zawsze może odeprzeć argumenty, że to nie JEGO majątek, tylko ICH. Gdyby była konkubiną, to o zgrozo, musiałaby liczyć na własną inicjatywę finansową, a z tym pewnie miernie u koleżanki :D

Gość gość
W carefour były za 10zł, co Wy o 50 piszecie. Za 50 to b. dobry kupicie

Gość gość
U mnie w textilmarkecie sa w promocji pkecaki outhorn za 25 zl. Ja sobie taki kupilam bo czasem na wycieczke potrzebuje ale szczerze mowiac wyglada na lipny. Na allegro sa takie po 45-50 zl. Byly tez takie za 39, takie masywniejsze i solidniejsze.

Gość gość
łooo... ale tu dyskusja rozgorzała:) no myślałam tak o plecaku do 60 zł, jak sie rozejrzeć po supermarketach to rzeczywiście można znaleźc coś fajnego. dzięuję wszystkim za rady ! :)

Gość gość
Ja w martes sport widział ostatnio niezłe plecaki przecenione na 20 zł.

Gość gość
w polo markecie też są , cena chyba 40 zł