Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam faceta z Internetu...chyba jest oszustem. Co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość gość

Pisalismy okolo miesiaca, na poczatku na portalu, potem podal mi nr gg i cos mi sie wtedy nie zgadzało... mówił, że jest z Krakowa, podal nr gg i w katalogu była wpisana Łódz, pytalam czy to dobry nr ? on sie zacząl tlumaczyc, ze o co chodzi ? a ja ze masz w katalogu łódz, on ze to jego miasto rodzinne i nie zmienial... Spotkalismy sie i randka byla super, bylismy ze sobą caly dzien i polowe nocy, przyjechal do W-wy. Ostatnio pisalismy i kilka rzeczy mi sie nie zgadzalo, a pamięc mam bardzo dobra. Zalozylam drugi profil, pozyczylam fotki z facebooka jakiejs laski z innego kraju i napisalam do niego. Powiedzial, ze jest z Lublina i ze jest kurierem :O a mi mowil, ze prowadzi silownie i klub fitness... nie wiem co teraz zrobic?

Gość gość
np. przestać się z nim kontaktować?

Gość gość
Ewidentny oszust - znajomość bez perspektyw...

Gość gość
"chyba jest oszustem" CHYBA ???????????? :O:O:O i ty się jeszcze zastanawiasz :O:O:O

Gość gość
Zwykły internetow*******cz i oszust :O pewnie jestes pierwszy raz na takim portalu ? Ja byłam na ponad 50 spotkaniach z neta i moge ci powiedziec, ze na pewno to kłamca, chce zaliczyc albo szuka idiotki, ktora bedzie go sponsorowała.

Gość gość
Co to za portal, na którym tak łatwo poznać kobiete?

Gość gość
Oszust, daj sobie z nim spokoj. Ja poznałam kiedys niby fajnego chłopaka na sympatii, miał tylko 3 fotki, pisalismy jakies 2 tyg ze sobą, zaproponowalam zebysmy pogadali na skype, bardzo chcialam go poznac, podobal mi sie. Mowil, ze nie ma skype, fotek tez rzekomo zadnych nie mial. W koncu sie spotkalismy i zaluje, przyszedl zupelnie ktos inny, zdjecia byly kradzione, on nawet nie przeprosil , myslal ze chyba slepa jestem. W rzeczywistosci przyszedł koleś o wzroscie max 170 a nie 180, łysawy, w okularach, ubrany jak ''dziad'' , taki typ stereotypego frajera kujona :O najgorsza randka w moim zyciu

Gość gość
Skoro się z nim umówiłaś kobito wyzej, to znaczy ze jego charakter Ci się podobał i dobrze sie Wam gadało? Ale okazało się, że ma okulary i niższy o 10cm, więc nagle jesteś taka poszkodowana.. to straszne. Jak to przeżyłaś?

Gość gość
Bo takie są baby, a podobno to faceci s wzrokowcami i lecą tylko na wygląd, a jak widać kobiety robią identycznie, fajnie im się gada, ale wygląd nie ten i facet nie ma żadnych szans.

Gość gość
Jak się wie czego się szuka, to i internet jest do tego dobry. A ludzie zawsze kłamią na początku i ubarwiają swoje życie, na tym polega ta gra. Ja spotkałam się przez net z 3 facetami i ani razu się nie zawiodłam, z jednym z nich nawet byłam w związku przez ponad 3 lata, niestety nie wyszło, ale to nie była niczyja wina, ważne że nadal się przyjaźnimy i nasz znajomość trwa już 5 lat:) Najważniejsze to nie zakładać z góry poszukiwania partnera, zacząć należy od zwykłej znajomości, wtedy nie ma się takich wysokich oczekiwań już na starcie.

Gość gość
Racja, ludzie tj kobiety i faceci wyobrazają sobie niewiadomo co, ze internet to katalog mozna sobie wybierac przystojniakow i modelki :D A przeciez internet to przekroj calego spoleczenstwa, wiekszosc ludzi jest przecietna z twarzy, to nie są naukowcy, sportowcy, modelki, aktorki, prawniczki, lekarki czy sami biznesmeni :O

Gość gość
No a czego się spodziewać, jeśli masz portal randkowy ze zdjęciami, to oczywiste jest że wybierzesz sobie tych potencjalnych partnerów, którzy najbardziej ci się spodobają :) To jak z owocami na targu, te brzydsze nie mają szans aby ktoś je kupił, a te ładne są najczęściej bez smaku ;)

Gość gość
facet nie musi byc piekny

Gość gość
nie kazdy mowi wszystko o sobie

Gość gość
Nikt nigdy nie powie ci wszystkiego o sobie, bo każdy ma coś na sumieniu ;) jakąś tajemnicę, fantazję, która nigdy nie ujrzy światła dziennego. Co innego jakieś drobne ściemy, aby wypaść troszkę lepiej, a co innego udawać kogoś kim się nie jest. Ludzi którzy przesyłają nie swoje fotki skreśla się już na starcie.

Gość gość
Autorka postu nie wspominała nic o wyglądzie tylko o tym e fakty z życia się nie zgadzają ...... Ewidentnie chce zaliczyć i tyle, pewnie kogoś ma dlatego kręci z miastem nie chce żeby się wydało. Chyba ze zacznie cię o pożyczkę prosić bo nagle na ciężką chorobę zapadł a ty jesteś miłością jego życia, no to był by już wyższy level oszusta Masz go na fb? sprawdź inne portale jak poluje to pewnie nie w jednym miejscu

Gość gość
Bo autorka trafiła na typowego oszusta, takich należy unikać, a ona głupia się jeszcze zastanawia co z tym faktem zrobić :P Pewnie się jej spodobał fizycznie i do tego wspomniał o własnym biznesie, więc pewnie zastanawia się czy zaryzykować czy nie :)

Gość gość
fajnie im się gada, ale wygląd nie ten i facet nie ma żadnych szans. " x ty koniobijco szkaradny znowu swoje pierdy piszesz?

Gość gość
zerwij z nim kontakt, pewnie jest żonaty albo cos ukrywa albo jest takim jasiem wędrowniczkiem, co to jezdzi po kraju, wszedzie ''bywa'' służbowo i w kazdym miescie szuka naiwnej, ktora bedzie mu dawala doopy :O