Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet 20kilku letnich szukajacych faceta, kogo byscie wybraly?

Polecane posty

Gość gość

opcja nr 1 28 letni wieczny student, absolwent politologii, teraz studiujacy historie, dorabiajacy na 1/2 etatu w punkcie ksero, czasem udzielajacy korepetycji. 177 cmn wzrostu, lekko lysiejacy, lubi wycieczki w gory, z przecietnej rodziny z malego miasteczka. Jezdzacy komunikacja miejska. Laczne zarobki 1800 netto miesiecznie. opcja nr 2 25 letni sales manager, 3800 netto + premie, sluzbowa Fabia i ajphone, chodzacy na silownie, z wygladu 7/10, ubierajacy sie w modnych sieciowkach typu Reserved. Penis 13 cm. opcja nr 3 35 letni lekarz dermatolog, z rodziny lekarzy, jedynak, z wyrazna nadwaga, lekko lysiejacy, majacy apartament 90 metrow w dobrej dzielnicy, jezdzacy nowym suvem Volvo. 179 cm wzrostu, 11 cm penisa. Zarobki ok 6 tysiecy netto miesiecznie, perspektywy jeszcze lepsze. Opcja nr 4 29 letni nauczyciel fizyki w liceum, typ samotnika, ale przystojny brunet, 186 cm wzrostu, zarosnieta klata, szczuply. 17 cm penisa. Jezdzacy 10 letnim Oplem Corsa. Lubiacy koncerty rockowe i punk rockowe. Opcja nr 5 32 letni specjalista ds business development w spolce gieldowej, zarobki 15-18 tysiecy miesiecznie, 182 cm wzrostu, penis 12 cm. Z wygladu 6/10, krzywy zgryz, 10 kg nadwagi, srednio towarzyski, lubiacy dobra ksiazke. Jezdzi nowym Mercedesem E Klasa. Opcja nr 6 25 letni kelner, wlosy na zel, , sluchajacy disco polo. Penis 16 cm, cialo wyrzezbione na silnowni, jezdzacy 8 letnim Audi A3 z przycienionymi szybami, trenuje MMA w wolnych chwilach. Zarobki ok 3 tys miesiecznie. Opcja nr 7 28 letni pracownik dzialu administracyjnego korporacji, 4200 netto, majacy wszechstronen hobby, podroze, taniec, narty, snowboard, koszykowka. czarujacy usmiech, piekna twarz, ladne cialo, 179 cm wzrostu, penis 14 cm. W planach studia MBA celem polepszenia swojej pozycji na rynku pracy Opcja nr 8 Wulkanizator w zakladzie wylkanizacyjnym, 3600-4000 netto, 183 cm wzrostu, lubiacy wypic, prostacki humor. Penis 18 cm, gruyby, zawsze twardy. Facet uprawia ostry seks i zawsze daje kobiecie orgazm, potrafi solidnie w********** WYBIERZCIE SWJ TYP I PODAJCIE ILE SAME MACIE LAT I CO ROBICIE W ZYCIU to taka mala ankieta i tyle

Gość gość
opcja nr 7 - 25 lat - informatyczka

Gość gośćmoni
7

Gość gość
7, bo nie byłoby z nim nudy i jest przystojny :)

Gość gość
opcja nr 2- 25 letnia pracownica biura call centre, szukajaca innej bardziej stabilnej pracy, spokojna poukladana

Gość gość
22lata, studentka psychologii. ŻADEN, za malo danych, pensja, praca i wygląd, chuj, że może pomiatac kobietą, ważne ze pensja dobra?

Gość gość
Nie szukam faceta, ale gdybym szukała to Opcja 4 właściwie bez wad (oczywiście jeszcze musilibyśmy się dogadywać) Ledwo po 20, studentka.

Gość gość
zdecydownanie 7. reszta to jakiś szajs. 26 lat, aktualnie na wychowawczym

Gość gość
Jasne, że 4

Gość gość
trudno powiedziec, za malo danych o charakterze, lubie inteligentnych indywidualistow niestroniacych od sportu itp., ogolnie wszechstronych mezczyzn, ale tez nie calkiem bujajacych w chmurach i zeby byl bardziej decyzyjny ode mnie:p najszybciej chyba 7 prostactwo odpada na dzien dobry

Gość gość
Mnie 7 nie odpowiada bo studia ma tylko w planach, a hobby wcale nie ma ciekawych.

Gość gość
MBA ma w planach, czyli podyplomowke:)

Gość gość
którą mógł zrobić dużo wcześniej. Po prostu nie odpowiada mi takie porcjowanie edukacji (ale to tylko moje zdanie!) i właściwie nie mam z tym gościem nic wspólnego. Jak dla mnie tylko 4.

Gość gość
aby podjac studia MBA musisz miec kilkuletnie doswiadczenie zawodowe, zwykle min. 3 lata, wiec niby kiedy mial sie zapisac? fakt, dla mnie akurat edukacja i rozwoj sa mega wazne, sama taka jestem i stad ocenia pod tym katem;)

Gość gość
nawet jesli ma tylko w planach i wcale sie tam nie wybiera to mi to koło pupy lata. w ogole na to nie patrzyłam

Gość gość
No niby masz rację...ok, wycofuję ten punkt, ale i tak facet mi nie odpowiada.

Gość gość
Rozumiem, ze ci wszyscy panowie sie toba interesuja i mozesz sobie wybrac, tak?

Gość gość
to teraz ja mam taki mini qwiz. wolałabyś; 1- super wykształconego i super zarabiającego, którego hooby jest poniżanie swojej kobiety, skąpstwo, wieczny brak dobrego humoru czy; 2- facet po zawodówce, zarabiajacy 1500zl, mega opiekuńczy, zaradny, z poczuciem humoru i optymista Chodzi mi o to, że to prostackie oczekiwanie od innych jakichś wyższych szkół bo ty taka jestes. liczy się sam człowiek, nie to zdołał pozaliczać kolejne egzaminy z których i tak po zakonczeniu nauki nie wiele pamieta.

Gość gość
I co mi po "samym człowieku" jak między nami będzie przepaść światopoglądowa chociażby? Skoro dla mnie coś jest ważne, a dla faceta nie to się nie dogadamy. Nie chodzi o to, że któreś z nas jest lepsze, po prostu ani on mnie nie doceni ani ja jego.

Gość gość
ciekawa dyskusja

Gość gość
Biorę najmłodszego, nie lubię staruchów.

Gość gość
zastanawia male zainteresowanie opcja nr 5 i opcja nr 8

Gość gość
5 jest za stary, a 8 to margines.

hmm...faceta mam i nie szukam innego, ale jeśli miałabym wybierać wybrałabym opcje numer 4, nauczyciela fizyki, na fizyce się nie znam, ale lubię rockowe koncerty, mielibyśmy jak wspólne spędzać czas...

Gość gość
póki co 4 wygrywa