Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zasponsoruję studentkę!! Śląsk

Polecane posty

Gość gość

Przystojny, zadbany i o dobrej kondycji fizycznej 30 letni prawnik zasponsoruje młodą i atrakcyjną studentkę lub uczennicę w wieku 16-25 lat. Za jeden wieczór płacę od 500zl w zwyz w zależności jak bardzo się postarasz :) Za noc oferuję 2 tys. To Ty wyznaczasz granice, a ja je szanuję. Mam do dyspozycji mieszkanie na czas spotkań, a jeśli wolisz na neutralnym gruncie to może być hotel. Od czasu do czasu możemy się wybrać np do kina w innym mieście, a kilka razy w roku chciałbym jechać na kilkudniowe wakacje. Chętne kobiety proszę o zgłaszanie się na maila Wojtek.caluje@op.pl i proszę o kilka słów o sobie oraz najlepiej kilka zdjęć :)

Gość gość
zajmuję się werbowaniem atrakcyjnych dziewczyn do niemieckich burdeli więc poproszę foty całej sylwetki :) za jedną płacą mi 10 tys :)

Gość gość
Boże, co za dno... to jest żałosne. Naprawdę nie możesz sobie znaleźć normalnej, fajnej dziewczyny? Może to prowo? I chcesz sprawdzić ile dziewczyn do ciebie napisze? A może jesteś tłustym, śmierdzącym kolesiem, na którego żadna dziewczyna nie chce spojrzeć? Może weź coś ze sobą zrób... Tak czy inaczej spadaj stąd!

Gość gość
Spie/rdalajcie :) UP UP UP