Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facebook,proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

pewnie was tu pełno-"facebookowców" :) ja nigdy nie miałam zamiaru zakładać,ale zmusiło mnie do tego życie-a konkretnie uprzejmi ludzie donieśli mi,że mój facet mnie zdradza i powiedzieli z kim :) dopiero założyłam konto i nie wiem jak się "obsłużyć"-a chciałabym zobaczyć kim jest ta suka i przygotować dla nich słodką zemstę :) pomożecie ? czy osoba na której profil wchodzę widzi,że to zrobiłam?Ze jest przeze mnie obserwowana? jak się "ukryć"?

Gość gość
Fb to nie nasza klasa :) nie widać że odwiedzasz czyjś profil więc śmiało szukaj tej zdziry i dop*****l jej konkretnie ale z gracją :) buźka

Gość gość
potwierdzam, nie widac kto wchodzi na nasz profil

Gość gość
nie widać, że wchodziłaś na profil, ale jeśli ta osoba ma zastrzeżone konto to jej nie zobaczysz, jeśli nie zaprosisz do znajomych

Gość gość
No ale ogarnie sobie np czy mają wspólnych znajomych,może zobaczy chociaż profilowe żeby wiedziała jak wygląda wróg co by mogła precyzyjnie przyatakować :)

Gość gość
no właśnie nk mam od dawna-nie ruszają mnie takie rzeczy,dlatego fb nie zakładałam,bo nie czułam takiej potrzeby. Może to dziwne w tych czasach nie mieć fb ale mi tak było dobrze. Ale teraz szlag mnie trafił,a wiem na pewno,że znajomi mówią prawdę,od jakiegoś czasu czułam,że jest coś nie halo,ale to się kurwa przychodzi i mówi:słuchaj jesteś beznadziejna,do widzenia.A ten skurwiel bzykał na dwa fronty i śmiał mi patrzyć bezczelnie w oczy i nawet mu powieka nie drgnęła. Bić? heh,najpierw im "zrobię dobrze"(ona wie,że jest w związku ze mną!),bo oboje są nieuczciwi a potem jej wpierdolę :)

Gość gość
Zabawne. To nie twój facet robiący cię bokiem jest twoim wrogiem a ta panna?

Gość gość
Z**********m go to raz a dwa co za k***a idzie na taki układ...Wie że ją bzyka ale wraca do Ciebie.

Gość gość
Zabawne. To nie twój facet robiący cię bokiem jest twoim wrogiem a ta panna? obydwoje są winni,mamy wspólnych znajomych dlatego ona wie,że ja i on jesteśmy parą,ponoć niejednokrotnie bywaliśmy na tych samych imprezach,widziała mnie ponoć wiele razy,znajomi twierdzą ,że ja ją też widziałam,ale ja ni cholery nie kojarzę suki :( dlatego fb

Gość gośćula
dziewczyno oszalałaś? stłuczesz takie byle g****o a wsadzą cię jak za pobicie człowieka. Olej ich.

Gość gość
olej ich... uwierz,to będzie dla mnie przypieczętowanie zemsty-za to,że są mendami jakich mało,czuję sie teraz zbrukana,jakbym uczestniczyła w trójkącie rozumiesz?nie chodzi o zranienie i jakieś poczucie krzywdy,nie jestem załamana i nie płaczę w poduszkę,-jestem w****iona,jestem wściekła,że mój facet okazał się pieprzonym tchórzem i leszczem a ona jest zwykłą szmatą. dostanie z liścia z jednej i drugiej strony - nie dam rady bez tego,to będzie honorowy liść