Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból w kolanie

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio po bieganiu strasznie boli mnie kolano. Słyszałam, że powinno się stosować suplement z kolagenem? Co polecacie?

Gość gość
I nie biegaj po asfalcie to niszczy bardzo stawy. Poszukaj na portalach poswieconych bieganiu.

Gość gość
Gdy zaczynałam biegać na początku często miałam urazy czy to kolana czy w biodrze mi coś przeskakiwało i musiałam przerwać na kilka tygodni. Nie sądzę by jakieś tabletki pomogły. Maść rozgrzewająca gdy masz niedobór czegoś, myślę też jedzenie mięsa na przeciążenia jakaś opaska. Ja długo nie jadłam mięsa i bolały mnie stawy

jeżeli biegasz po asfalcie to kup dobre buciki do biegania, warto wydać trochę więcej, ale spokojnie można biegać na twardym. Jeżeli czujesz ból to może ogranicz ilość biegów.

Gość OE4flex
Dzień dobry, Z ramienia Online Eksperta marki 4Flex pozwolę sobie przedstawić nasz produkt. 4Flex to kolagen nowej generacji i linia 5 produktów: 4Flex, 4Flex o smaku czarnej porzeczki, 4Flex Sport, 4Flex Select i 4Flex Silver. Nasze suplementy diety zawierają Fortigel® czyli kolagen naturalnego pochodzenia. Kolagen to białko, które stanowi budulec macierzy chrząstki (95%). Natomiast białko w postac***eptydów pomaga utrzymać zdrowe kości, wspiera wzrost i utrzymanie masy mięśniowej. Więcej informacji o produkcie na naszej stronie www w odnowionej wersji, zapraszamy. Zachęcam również do poczytania tam naszych poradników nt. dbania o stawy. Zakupu produktu można dokonać również z naszej strony internetowej. Życzę niebolących stawów! :) W razie jakichkolwiek pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość gość
ja tez miałam podobny problem z kolanem ale po namowach forumowiczek zakupiłam 4 Flex co prawda stosuje go od niedawna także na efekty jeszcze muszę poczekać.

Gość gość
Ja również skusiłam się pozytywnym opiniami na temat 4Flex i t duża poprawa.jestem zadowolona.Stosuje już prawie 3 miesiące,tyle co zalecane i jest duża poprawa.

Witam ponownie! Ze swojej strony chciałam przekazać, że pierwsze zauważalne efekty stosowania preparatu 4Flex można zauważyć już po okresie jednego miesiąca. Można liczyć wtedy na zmniejszenie dolegliwości bólowych oraz zwiększenie ruchomości i elastyczności stawów. Jednak w celu osiągnięcia optymalnych rezultatów jego stosowania zaleca się systematyczne jego przyjmowanie przez okres co najmniej 3 miesięcy (tak jak jest to zalecane). Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość Gigis
A czy po tym suplemencie jest szansa, że ból całkowicie minie?

Gość gość
Gigis, ja z doświadczenia powiem ze minie ale ma ile to ciężko powiedzieć. Osobiście robię sobie raz na jakiś czas takie 3 miesięczne kuracje żeby zapobiec nawrotom. Pozdrawiam

Gość gość
A czy walenie konia opuznia wyleczenie kolana?:-)