Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćradek444

Leniwa dziewczyna i tyje

Polecane posty

Gość gośćradek444

Mam taki problem, że moja dziewczyna chce tylko ze mną leżeć i oglądać filmy dzień w dzień. Najlepiej jak najwcześniej, godzinę później i jest obrażona. Podoba mi się, że chce ze mną możliwie najwięcej czasu spędzać, ale najgorsze, że w taki sposób tylko. Nie chce chodzić nawet na krótkie spacery, basen, co dopiero inne sporty. Wychodzę z nią załóżmy o godz. 17, ona chce tylko iść do sklepu i później na film. Przytyla też kilka kilo przez rok związku i nie wiem jaka jest przyczyna. Nie chce się starać o mnie? To ja zbytnio zabiegam o nią, że ona mogła trochę na laurach spocząć? Ćwiczę, kupuję ubrania, wszystko dla niej, a ona nawet nie potrafi ze mną się przejść 15 minut po mieście. Fakt, że trochę zdrowotne problemy ją męczą, ale chyba bez przesady... Co myślicie?

Gość gośćradek444
Myślałem, że jak się kocha to z chęcią się robi to co partner. Ale być może się mylę. Może ona lubi taki tryb życia... Nie wiem sam.

Gość gość
Może jest nieśmiała, moze ma jakieś kompleksy i dlatego nie lubi wychodzić? Z nią to musisz omowić, bo forumowicze nie dadzą ci żadnej pewnej odpowiedzi, powodów takiego zachowania może być mnóstwo...

Gość gośćradek444
Kompleksy nie... Chciałbym, abyście rozwiali moje wątpliwości, czy to nie jest zanik uczuć w pewnym stopniu z jej strony. Skoro jej to niezbyt przeszkadza (te parę kilo) albo nie chce mi pójść na rękę i przejść się kilometr, to mogło jej zauroczenie minąć w stosunku do mnie? Choć z drugiej strony jest zazdrosna, chce każdą chwilę ze mną spędzać, widzieć się codziennie, patrzy spod byka na każdą dziewczynę, która przechodzi obok, tym bardziej jak się uśmiechnie jakaś jeszcze do mnie. Głównie o to mi chodzi, czy mogło jej przestać zależeć na mnie, skoro stwierdziła ostatnio na głos, że pasuje jej taki spokojny tryb życia.

Gość gość
Wygodnisia straszna :)) moim zdaniem powinieneś z nią szczerze pogadać ..powiedz delikatnie ze cie męczy taki związek w którym tylko lezycie..ze chciałbyś go urozmaicic żebyście robili coś razem np wycieczka po górach, albo wspólny jogging, tanczenie, ze jest ci przykro ze w innych związkach ludzie spędzają czas aktywnie a u was nic sie nie dzieje.. Masz fb?? To znajdź na fb fanpage ,,najpiękniejsze wasze zdjęcia" tam jest dużo zdjęć par które coś ze sobą wspólnie robią możesz znaleść takie w którym spędzają czasaktywnie i zasugerować jej ze chciałbyś zeby tak było w waszym związku..

Gość gośćradek444
Ja bardzo aktywny jestem fizycznie, ale też nie ukrywam, że jestem domatorem i lubię czas tylko z nią spędzać. Chociaż kilka tych spacerów tygodniowo by się przydało, ona tłumaczy się złym samopoczuciem zawsze, że jest zmęczona... I się dziwię, bo ja przy niej zawsze mam siłę na wszystko i myślałem, że w obie strony to działa. Dlatego się zastanawiam czy jej nie przestało zależeć.

Gość gość
A ona nie ma żadnych zainteresowań? Koleżanek, z którymi spędzałaby czas inaczej?

Gość gość
A jakie ma problemy zdrowotne ? Wiesz może?? Powiem tak ze z początku związku każda dziewczyna jak jest zakochana przywiązuje duża uwagę do swojego wyglądu i jesli jej przeszło tzn ze już sie przyzwyczaiła do ciebie i ma wygodnie bo myśli ze ja akceptujesz nieważne jaka jest ..trzeba jej dać do myślenia ze nie chcesz by tak to wygladalo

Gość gość
Mój facet też ciągle narzeka, że tylko bym w domu siedziała, ale mi wystarczy po prostu jego obecność, a za wychodzeniem na dwór nie przepadam. A nawet, gdy dla niego zrobię wyjątek, to tego nie docenia. Chyba jesteśmy do siebie niedopasowani i ty ze swoją pewnie też...

Gość gośćradek444
Ona też twierdzi, że moja obecność jej wystarczy. Mi tylko trochę spacerów potrzeba nic więcej. Ona zrezygnowała z koleżanek nawet, bo ciągle ze mną chce wychodzić, czasami wyjdzie z jedną jakąś. Ja podobnie zresztą, ale od zawsze czas sam lubiłem spędzać, ewentualnie z jednym dobrym kumplem. Postaram się dać do zrozumienia trochę jej delikatnie. Oczywiście to niczego nie zmienia i ją bardzo kocham, ale czasami aż mi smutno jest, że słońce świeci, a my po chipsy i na film idziemy i tak do zmroku...

Gość gość
Może jest zazdrosna o ciebie i nie chce cię z domu wypuszczać, zęby przypadkiem ci ktoś w oko nie wpadł? Wiem że to durnie brzmi, ale moja koleżanka tak robiła. Jej było przykro, że jej facet szedł z nią po ulicy za rękę, a gapił się na inne.