Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w nauczycielce

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat, otwarcie przyznaje, że jestem lesbijką. Niedawno do naszej szkoły, przyszła nauczycielka, piękna 20 kilku letnia kobieta.. ma takie hipnotyzujące oczy.. Nie wiem co zrobić, wakacje powoli się kończą, ona mnie już uczyć nie będzie.. Ponoć ma chłopaka, ale musi być bi. Zawsze jak brała ładną do odpowiedzi, dyskretnie patrzyła jej na tyłek..

Gość gość
biseksualizm u kobiet jest normalny

Gość gość
Nie wiem, co dalej robić.. śni mi się po nocach, a mówić, nie powiem jej.. tylko się skompromituje. Na koniec roku, kupiłam specjalnie dla niej, czerwoną różę, ale spanikowałam.

Ja nie wiem co mam robić. Mam 15 lat i ten sam problem. Nauczycielka która bardzo lubie (bo nie wiem czy kocham). Przyszła za nauczycielke która była w ciąży i za 2 tygodnie odchodzi. Bardzo ją lubie , uwielbiam z nią gadać i często gdy idę korytarzem uśmiecha się do mnie , bardzo to lubie. Na lekcjach gdy mnie pochwali czuję się wyjątkowa. Nie jestem less ale może bi. Chłopcy mnie pociągają. Nie wiem co z tym zrobić. Chyba zostawię tą sytuację i jakoś przeżyje te 2 tygodnie. Nie wiem czemu , ale chce do niej jakoś zagadać , mieć jakiś kontakt ale nie wiem w jaki sposób. :C pomóżcie jakoś i doradzcie do mam zrobić :c