Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxkasia94

kocham go ale.....

Polecane posty

jestem z chłopakiem już 4 lata kocham go i to bardzo. Pół roku temu wyjechał sam do Holandii za pracą, ale...po mimo tej pracy były też imprezy 2 miesiące temu on mnie zdradził dowiedziałam się o tym przez przypadek wczoraj jak weszłam na jego FB. Od miesiąca jestem tu w Holandii razem z nim, ale teraz nie wiem co mam robić nie wiem czy mu to potrafię wybaczyć. A jak rozmawiałam z nim wczoraj to zaprzeczał do puki nie pokazałam mu ich wiadomości i nie zadzwoniłam do niej, dopiero wtedy się przyznał. nie rozmawiam z nim i czuje do niego obrzydzenie. Doradzicie mi co mam zrobić, bo w tym wszystkim jest jeszcze nasze wspólne dziecko które ma 3 lata. Pomocy....

Gość gość
serdecznie współczuję, ale co my ci możemy poradzic? twoja decyzja zalezy co mówi teraz i robi zalezy w jakiej jestes sytuacji ale jesli juz, to nie wybaczaj mu za szybko i zbyt bezboleśnie

Wiem ,że moja decyzja, ale ja właśnie nie wiem co mam już robić nie radzę sobie z tym wszystkim ona spała z nim w łóżku którym teraz ja śpię z nim. a on wcześniej zachowywał się normalnie tak jak by się nic nie stało. wczoraj próbował się tłumaczyć, ale ja nie chciałam o tym wogóle słyszeć. Z tego co jeszcze ludzie mówią to ona tu 2 tygodnie mieszkała.. nie mam sił do tego..

Gość gość
faceci to świnie

Gość gość
czyli to nie byl wypadek po alkoholu tylko perfidne klamanie.dobrze sie zastanow co zrobisz.jemu nie mozna ufac.

Z tego co tu ludzie mówią to wygląda to tak jak by on chał sobie z nią tu ułożyć życie, a przed przyjazdem do Polski wyrzucił ją z domo bo wtedy jechał do mnie i po mnie.. On jak wczoraj się tłumaczył to mówił, że mieszkała u niego bo miał w ten sposób taniej za pokój i,że ona mu się do łóżka wpakowała jak on był wypity.

Gość gość
Ta, alkohol...żal tego słuchać, jakby mu sie koles wmulił do łóżka po pijaku, to tez by go przeleciał?