Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie dla brzydszej, gorszej. Nie potrafię tego pojąć.

Polecane posty

Gość gość
Do goscia z 15:12 Zazdroszcze, bo jak narazie to jemu sie uklada a mi niestety nie.

Gość gość
Spokojnie, wszystko w swoim czasie. :D dodam tylko, że dama mojego byłego (tak, to ta sama, co mnie z nią zdradzał) na wspomnianej imprezie płakała, bo on robił maślane oczy na mój widok. tak czy inaczej, głowa do góry, spotkasz lepszego!

Gość gość
Spokojnie wszystko w swoim czasie. :D dodam, że na wspomnianej imprezie, mój były robił maślane oczy na mój widok, zaś jego dama (tak, ta sama, z którą mnie zdradzał) płakała. cóż... spotkasz lepszego, wierz mi :)

Gość gość
dla ciebie gorsza, dla niego lepsza, przeciez na gorsze nikt nie zmienia, zwłaszcza facet.Moż enie wygląda, ale potrafi zdziałac cuda.Dla kogoś ty też będziesz, tą gorszą, grzydszą, bo to subiektywne uczucia.

Gość gość
zmienia, zmienia, bo uważa, że ma "furtkę" do powrotu.

Gość gość
Do goscia z 15:12 Dzieki :) To pocieszajace. Moze faktycznie i do mnie los sie usmiechnie i spotka mnie w koncu cos fajnego.

Gość gość
z tą gorszą w rozumieniu faceta chodzi niestety aleo wyląd..to my kobiety ocenaimy intelekt zaradnosc kobiety pracę...Facet jak ma kasę nie bedzie patrzyl ile kobieta zarabia,bo stać jej zapewnić poziom zycia.. Dla faceta gorsza to wlasnie niezgarbna,brzydka no i..stara..tak,tak facet kocha oczami ,niestety i dla niego atrakcyjna to ta która wyglada i ma..mniej od bylej lat najlepiej z 20 lat mniej..i nie bedzie mu przeszkadzalo ze kupuje 10 par butów i jest tepa...piszę o facetach konkretnych bogatych,biednych -nie chcą nawet stare i grube i nie biją sie i nie walczą od nich;-))

Gość gość
22.02 tylko jakimś prostakom Nie będzie przeszkadzalo ze kobieta jest tępa, nudna i nie ma zainteresowan, ze jwdynym jej atrybitem jest uroda. Jak ktoś szuka kogoś do stałego związku to owszem, jak każdy facet patrzy najpierw na wygląd, ale charakter też się liczy- żaden facet nie lubi sie wstydzić za kobietę w towarzystwie bo np wygaduje głupoty. Chyba ze sam jest głupi, wtedy ona jest na jego poziomie i jest git :D