Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SPRZEDAM KOTY.SZTUK 7

Polecane posty

Gość gość

Ktos chetny.10 zlotych za sztuke.

Gość gość
Ktos zanteresowany. Maja miesiac.

Gość gość
a jak nie uda sie sprzedac to co z nimi zrobisz? :O

Gość gość
A ja chcialabym sie pozbyc kotow(nie moich) z ogrodka i nie wiem jak :( Probowalam juz wszystkiego nic na te france nie dziala,mam mordecze mysli serio.Ostatnio wdrapal mi sie ktorys na trampoline i tam kupe zrobil,wszedzie natykam sie na ich odchody ktorys tez zwymiotowal pod stolikiem to masakra.Ma ktos jakis pomysl jak sie ich pozbyc? Ja nawet nie wiem czyje to sa koty chyba bezpanskie,regularnie przychodza 4 sztuki,ale zauwazylam tez jakies inne,ze rowniez upodobaly sobie nasz ogrodek to wyglada tak jak by one sobie u nas schadzki robily.Jak mi nikt nie pomoze to maz naprawde je powybija.

Gość gość
Jak te siedem sztuk nie znajdzie domu nawt za darmo,to za tydzien juz beda siedziec na obloczku i grac na harfie dla pana niebieskiego

Gość gość
hej, do tej od problemu z ogródkiem - można kupić taki specjalny granulat do rozsypywania po trwanikach, wydziela cytrynowy zapach i odstrasza koty. podobno działa, moja koleżanka posypywała klomby, bo koty jej sikały. a ty autorze koty oddaj do schroniska. znajdą szybko domy. czemu administracja nie reaguje? facet grozi, że zabije koty, a jest to przestępstwo. dlaczego nikt nie zgłasza takich postów, ip komputera na policję?

Gość gość
tia, bo ulubionym miejscem kotów na sranie jest trampolina taki bzdet może napisać tylko ten który koty widuje z odległości pół kilometra i nigdy nie poznał ich zwyczajów

Gość gość
gość dziś No skzoda ze zdjecia tego gowna nie zrobilam,bo jakis niedowiarek sie znalazl,gdyby to Tobie tak te koty brudzily to bys inaczej gadala. A jesli chodzi o ten granulat to juz kupowalam i nie dziala niestety,ponoc jest cos takiego co mikrodzwieki wysyla i odstrasza kociska ale nie mam pojecia gdzie to kupic nie mieszkam w Polsce.

Gość gość
koty sraja gdzie popadnie,zwlaszcza te male wiec nie pieprz glupot

Gość gość
u mnie w schronisku koty są za darmo

Gość gość
Mialam kiedys kota w domu i pomimo czystej kuwety sral mi zawsze w kuchni pod rogowka,koty sa nienormalne jak cos sobie ubzduraja to nie ma zmiluj sie.Kiedys je lubilam a teraz poprostu ich nie cierpie.Do tej co ma koty w ogrodku najlepiej bedzie jak do schroniska je wywieziesz jakiegos,tylko nie wiem czy one dadza Ci sie zlapac,bo inaczej sie ich nie pozbedziesz

Gość gość
A trzeba schronisku cos zaplacic za to,ze sie oddaje koty?

Gość gość
Zaplacic to raczej nie,ale nie kazde schronisko Ci te koty przyjmie,moga powiedziec,ze miejsc nie maja i najczesciej wlasnie tak robia.I jak tu nie brac spraw w swoje rece?

Nim się zdecydujecie na przygarnięcie kota, przeczytajcie to zdanie. Kocie mózgi są toksyczne! Więc jeżeli, chcecie przygarnia koty w celach konsumpcji ich mózgów, opamiętajcie się!

Gość gość
Koty sa zdrowsze od tu piszacych :D