Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktosia1

Wypalenie w związku

Polecane posty

Gość gość
dziwni teraz ci faceci

Gość Ktosia1
Oooo, już się podszywacze znaleźli:) tego o seksie nie pisałam ja, czyli autorka tematu. Nasze kłótnie to właściwie były dyskusje, nie awantury z krzykami i tłuczeniem talerzy, z tym że oboje mamy silne charaktery i jeśli jednemu nie udało się przekonać drugiego do swoich racji to rodziła się czasem taka ciężka atmosfera na jakiś czas. Co do spotkania i wyjaśnienia sytuacji, to pisałam wyżej, że właśnie na spotkaniu z nim wyszedł ten temat, rozmawialiśmy długo i doszliśmy do takich a nie innych wniosków. Ja chciałabym spróbować odbudować ten związek, on powiedział mi szczerze że na chwilę obecną nie widzi takiej możliwości. Nie dał mi nadziei, że jak poczekam tydzień czy miesiąc to on zmieni zdanie, powiedział tylko że szanse są na wszystko. Dzięki za wszystkie odpowiedzi, musiałam się wygadać bo ciężko mi się po tylu latach przyzwyczaić do faktu, że nie mam już przy sobie tak bliskiej mi osoby i tego poczucia bezpieczeństwa jakie mi ten związek dawał. I w sumie to nie wiem już teraz na co bardziej czekam - na to, że rozpali się w nim znowu jakieś uczucie do mnie, czy na to że moje zgaśnie.