Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę pobić własnego ojca.

Polecane posty

Gość gość

Jest tyranem, robi co chce i ma wszystko i wszystkich gdzieś. Moją matkę terroryzuje, manipuluje nami. Od 10 lat nie pracuje i obiecuje że w końcu zarobi. Mam 21 lat a on nigdy sie nami nie interesował, na dodatek spierdolił cały majątek i narobił długów, cała winę zrzuca ciągle na nas że to nasza wina,matki,mnie i moich sióstr . Moja matka nie pracuje bo zamknął ją w domu i zabronił mieć pracę. Przez te wszystkie lata mimo że mieliśmy miliony on nic nam nie dał. Nie było wakacji, prezentów , wyjazdów, niczego. Ciągle siedzieliśmy w domu i ojciec nam wydzielał pieniądze,po 400zł maksymalnie miesięcznie. Mam ochotę go pobić bo on zniszczył mi życie,nie mam przyjaciół ani znajomych, ciągle się uczę bo nie chcę skończyć tak jak ona przez to totalnie się zagubiłem. Ludzie ode mnie uciekają bo widzą że jestem dziwny. Nawet moja była dziewczyna powiedziała że mam w sobie coś odstraszającego. Chciałbym sobie coś kupić ale nie jestem w stanie pracował, studiować i przygotowywać sie na następny kierunke. Na ten którym jestem teraz zostałęm zmuszony przez ojca, po 2 latach jestem na nim nieszczęśliwy i zmęczony. Totalnie mnie nie interesuje ale to dobry kierunke... Mam ochotę ko pobić, zmasakrować bo przez to co on zrobił moja matka stała się zaborcza a ja nie mam życia. Jestem w klatce, ciągle w stresie od wielu lat. Chciałbym się wyprowadzić ale niestety nie jest to możliwe. Nie mogę łapać kilku srok za ogon bo niczego nie skończę dlatego jestem na nich skazany.

Gość gość
Widzę że tutaj też k***a nikt nie potrafi tego zrozumieć.

Gość gość
Przestań, wymyśl coś lepszego no chyba ze cie to prawiczku podnieciło i sobie przy tym zwaliłeś :D

Gość gość
Kurwa mać. Tak u mnie naprawdę wygląda w domu ale widzę ne na kafe są same zjeby dla których problemem zyciowym nie jest to że nie ma się co do garnka włożyc tylko że nie ma się gdzie c***a zamoczyć. Zj****e forum.

Gość gość
A na neta kasa jest

Gość gość
kasa jest bo jeszcze było co sprzedać a ojcec potrzebuje neta żeby siedzieć i nic nie robić

Gość gość
Nie martw sie ja tez mialam podobnoe okropną sytuację w domu a teraz mam 34 lata i jest to za mną daleko! U coeboe tez tak bedzie. Czas zrobi wszystko. Staraj sie żyć jak lubisz robic cos dla siebie. Fajnie ze dbasz o stidia to cinsie przyda na pewno. Powodzenia! Bedzie dobrze, zobaczysz!