Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zrezygnowali byście z pracy by zająć się dziećmi .

Polecane posty

Gość gość

??? Teściowa pilnuje dzieci z łą ch y . Ja poszłam do pracy z nudów. Nie dla pieniędzy. .. zastanawiam się czy by nie zrezygnować z pracy. Dzieci nie chcą być z babcia. Nawet nie chcą jeść przygotowanych posiłków przez nią .... co byście zrobiły ?

Gość gość
a co Ty na tesciowa nadajesz, jak sama nie jestes lepsza. Z nudow w pracy siedzisz i wymagasz......

Gość nie zrezygnowałabym
Mój mąż też zarabia tyle, że nie musiałabym pracować. Tyle, że ja nie po to studiowałam prawie 6 lat by teraz zakopać się w pieluchach. Córka chodzi do przedszkola, ale wcześniej byłam pół roku ma macierzyńskim, a potem wróciłam do pracy a z córką byla opiekunka

Gość gość
Pogratulowac glupoty i nudy przy dzieciach :-o .Do zlobka albo przedszkola daj,jak tesciowa be,a ciebie dzieci nudza,przynajmniwj sie czegos naucza...

Gość gość
W żłobku się czegoś nauczą? Ciekawe czego, chyba tego, że zawadzają własnej matce.

Z radoscia, i taka mam nadzieje, ze bede miala taka mozliwosc. Ale nie dziwie sie, ze niektore sie boja zakopania w pieluchach, nie kazdy jest na tyle kreatywny, by samemu sobie zorganizowac czas.

Gość gość
Zlobek lepszy niz matka,ktora nuuuudzi sie przy dziecku... :-o,bo jeszcze rozumiem,ze kobieta wraca do pracy ze wzgl finansowyxh,ale jak idzie z nudow ?