Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawiki kto jest waszym autorytetem i dlaczego to właśnie J.W. Stalin?

Polecane posty

Gość gość

uzasadnij w jednym lud dwóch zdaniach.

Gość
Autorytetem prawikow i prawicy jest J.W.Stalin (chociaz nie chca sie do tego przyznac), bo jak oni chcieli by trzymac wszystkich za przyslowiowa morde, tepic wszelkie przejawy wolnosci. O tepieniu pedalow, to nawet nie wspominam, bo to oczywista cecha wspolna wszystkich rezimow totalitarnych.

Gość Stękator666
Moim idolem w kazdym razie nie jest, choc prawik ze mnie pierwszego sortu.

Gość
>>> choc prawik ze mnie pierwszego sortu.<<< A dlaczego jestes prawikiem i jak dlugo masz zamiar pozostawac w tym nedznym stanie ?

Gość gość
"Autorytetem prawikow i prawicy jest J.W.Stalin (chociaz nie chca sie do tego przyznac), bo jak oni chcieli by trzymac wszystkich za przyslowiowa morde, tepic wszelkie przejawy wolnosci. O tepieniu pedalow, to nawet nie wspominam, bo to oczywista cecha wspolna wszystkich rezimow totalitarnych. " x ty chyba masz nieźle nasrane we łbie. ja jestem prawiczkiem libertarianinem i nigdy by mi nie przyszło popierać komunistycznego zbrodniarza. nie tępię pedałów, nie moja sprawa z kim śpią. jedyne co mnie wkurza to ich parady i na siłę afiszowanie się że oni są homo.

Gość
>>>ja jestem prawiczkiem libertarianinem i nigdy by mi nie przyszło popierać komunistycznego zbrodniarza.<<< A co to wlasciwie znaczy, ze jestes libertarianinem? Co do zbrodni, to akurat chyba nikt nie wymordowal tylu komunistow co Stalin . Dlaczego pedalom nie wolno sie afiszowac, jesli maja na to ochote? Katolikom nikt nie zabrania na przyklad procesji, to dlaczego pedaly nie mialy by prawa do urzadzania parady? Placa tak samo podatki jak inni obywatele. Tu wlasnie wylazi prawicowy zamordyzm, ktoremu blisko do zamordyzmu stalinowskiego.

Gość gość
Rondel nie ukrywaj swoich ciagot homoseksualnych:-D wszyscy wiedza ze to ty:-D