Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość bycia jedyną bez chłopaka

Polecane posty

Gość gość

3 dni temu skończyłam 18 lat i NIGDY nie byłam w związku... Za parę miesięcy studniówka , nie wyobrażam sobie iść sama , a koleżanki już mi dogryzają Nawet matka zaczęła się dopytywać , czy nie mam jakiś fajnych chłopaków w tej szkole czy mi sie nikt nie podoba , bo nigdy nie przyprowadziłam żadnego i o żadnym nie mówię... Czuje że coś ze mną nie tak , może to przez nieudane małżeństwo rodziców ja nie umiałabym stworzyć związku Nie jestem brzydka , kiedyś miałam różne kompleksy , jak każda nastolatka , teraz chłopaki oglądają się za mną uśmiechają się , na jakiś domówkach / urodzinach zagadują itd. ale nikt nigdy nie utrzymuje dalej kontaktu Całowałam się 3 razy to całe moje doświadczenie z chłopakami... Naprawdę chciałabym z kimś być , czuje się samotna , mam już 18 lat i brakuje mi tej drugiej osoby , kolezanki czy znajomi to nie to samo Do tego mieszkam w małym mieście , trudno tu spotkać przystojnego sensownego wolnego chłopaka który by się mną zainteresował ze wzajemnością

Gość gość
no to najwyższy już czas założyć związek. po poradę do P.L.Wałęsy.

Gość gość
Ale sie przejmujesz:0. U mnie połowa osób na studniówkę poszła sama, a te , które zabrały pierwszego lepszego chłopaka często żałowały, bo wcale się z nim nie pobawiły tego wieczora.

Gość gość
To zaproś byle kogo tylko po to,żeby się pokazać w towarzystwie. Skoro tak Ci zależy na tym by kogokolwiek mieć to przecież to za problem zagadać do jakiegoś na fejsie i zaprosić na studniówkę?

Gość gość
Hahahahaha Jeszcze będziesz miała chłopaka niejednego

Gość gość
haha, nawet też tu smaliłam żale jak szłam na studniówkę (sama :P) poznałam nawet fajna kolezankę :) minęło kilka lat i serio, nei martw sie, dziać to się dopiero zacznie :D

Gość gość
Ale tu nie chodzi tylko o tą studniówkę :) Nie jestem brzydsza czy głupsza od koleżanek które mają chłopaków , ja po prostu nie umiem go znalezc , i wogóle nie jestem do takich spraw przystosowana , u mnie w domu żadnego wzoru nie miałam , i nie potrafię znalezc kogoś na dłużej , utrzymywać kontakt

Gość gość
To zaproś kolege, nikt nie musi wiedzieć,że to nie jest twój chłopak :P

Gość gość
Hmm może koleżanki robią ci antyreklamę i masz opinię dajki mimo, że nigdy seksu nie uprawiałaś