Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwazam ze w wielu przypadkach lepszy model rodziny to dwie matki

Polecane posty

Gość gość

tatusiowie czesto wracaja na chate i nie robia nic ani w domu ani z dzieckiem, tego typowego meskiego wzorca wcale nie ma wiec o wiele lepiej porzucic mezczyzne na rzecz zaradnej kobiety z pasjami

Gość gość
Idź i polej sobie główkę zimną wodą!

Gość gość
ooo dwie żony a to legalne ? :D

Gość gość
tez tak uważam 50 procent ojcow jest do bani, nieobecni, niezaradni, zdradzajacy, najwazniejsi koledzy albo mama, wulgarni, niezyciowi do tego skąpcy brudasy i kiepscy w lozku, mocni tylko w gebie

Gość gość
Coś w tym jest. Facet uważa, że jak chodzi do pracy to wszystko ok. Kobieta chodzi do pracy, zajmuje się sprawdzaniem lekcji po powrocie do domu, potem gotuje i sprząta. Dwie kobiety miałyby łatwiej we wspólnym życiu ze sobą, ale nie wszystkie jesteśmy lesbijkami :)

Gość gość
Dwie kobiety + dziecko = dziewczynka wychowana na feministkę, jeśli chłopczyk to na geje. Dziecko musi miec dwoje rodziców, ojca i matkę. Kto tego nie rozumie jest patologiczny. Kto mnie zwyzywa za to co teraz napisałem, ten patologiczny do kwadratu.

Gość gość
Skoro tak uważacie to dlaczego podkładacie się facetom przy każdej nadarzającej się okazji?

hmmm...ja miałam świetnego ojca ;) w sumie mam. ale nie miałabym nic przeciwko dwóm osobom jednej płci wychowującej dziecko. lepiej kochający nietradycyjni niż tradycyjni niekochający...