Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MECZĄCY PIES SĄSIADÓW

Polecane posty

Gość gość

Juz nie mam sily......tak jest prawie od 5 lat ,codziennie spuszczaja psa o 6 rano i obszczekuje wszystko ,co sie rusza.....szczeka pod oknem i koniec spania i tak jest codziennie ........6 godzina i prosze sasiada zeby psa nie wypuszczal na ulice,bo goni i ujada....a on mi mowi ,ze pies ma takie prawo..........powtorka jest pod wieczor o 19-22 policja nie robi na moim sasiedzie wrazenia....on ma to w doopie i smieje sie w twarz :( co zrobic,jak zyc zeby sie nie wykonczyc.............a ha w czasie wakacji pies szczekal cala noc pod moim oknem...nie mam sposobu na tego hama mojego sasiada !

Gość gość
chama oczywiscie! :(

Gość gość
oj chyba bym mu podrzucila smaczna przekaske...

Gość gość
prosze moze ktos mi doradzi..moze cos jest zeby odstraszac tego cholernego psa............help !!!! :( :( :( :(

Gość gość
Zadzwoń do schroniska z informacją,ze jakiś biedny piesek błaka sie po ulicy,pewnie zgubił się ;)

Gość gość
Idż się poskarzyć do administratora budynku

Gość gość
mieszkam na wsi ...nie ma mozliwosci ....policja oddalona o 15km,urzad gminy czynny od godz 7 - 15 w tym czasie pies uwiazany...nie ma sposobu........wiem ,ze pies tu nie zawinil,to zlosliwosc mojego sasiada.....5 lat ,kiedys bylo jeszcze gorzej,ale mu powiedzialam ,ze do 6 godziny to jest zaklucanie spokoju nocnego.....wiec spuszcz go o godz 6 rano i tak to 7 ....chetnie wyprowadzialbym sie :( :( :(

Gość gość
Ja mam to samo pies szczeka godzin ami na schodach często w nocy całe dnie czasem wyje jak wilk poskarżyłem się sąsiadce a ona odpowiedziała mi że szczeka i będzie szczekał wzywałe straż miejską nic nie mogą jej zrobić wzywałem policję a gliniaz powiedział a co ja go zastrzelę były 2 sprawy w śadzie które i tak sąd umorzył jestem od kilku lat niewolnikiem psa na schodach leżą chałdy sierści ona tego nie sprząta teraz wyjechała do Niemiec i psa przychodzi wyprowadzać młoda dziewczyna raz przyjdzie raz nie a on wyje całe dnie i ujada 1, 2 w nocy nic nie możemy zrobić

Gość gość
Zgłoś do ochrony praw zwierząt, albo do mediów.Oni uwielbiają takie sprawy.Jeżeli to nie pomoże po prostu załatwiła bym psa i byłby spokój.Chyba nie muszę Ci pisać jak to masz zrobić?

Gość Jakie to żenujące
Podziwiam Cię że tyle lat nie radzisz sobie z takim upierdliwym sąsiadem.Ja załatwiła bym psa sąsiadów szybko i bezboleśnie.Na bank był by spokój.