Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzysiek94

20 lat, szukam kobiety w wieku 30 do 45 lat

Polecane posty

Uderz w stół, a nożyce się odezwą :) :) :). Wiedziałem, że zaraz panie zaczną bronić swojego honoru :). >>>Hej, a może zainteresowałbyś się moją mamą?? Ma 42 lata, czarne włosy i jest szczupła.<<< Ja wolę pulchniejsze :). x >>>Ci co zostali, to poza byłą zoną i dziecmi - które wiadomo, się miewa w pewnym wieku<<< Żonę kiedyś miałem, ale o własnych dzieciach nic jak dotąd nie usłyszałem :). Spotkałem się natomiast z informacją, że rozwodnik nie jest dobrym materiałem na męża, bo nie można wziąć z nim ślubu kościelnego. Ponoć całkiem duża liczba pań tak uważa. x >>>mają - długi<<< Owszem zdarzyło mi się chorować (wg lekarzy śmiertelnie) i w tym czasie dorobiłem się długów. Nie zakładam jednak, by ktoś miał je za mnie spłacać. Nie stać mnie natomiast obecnie, na utrzymywanie kogoś (i jego dzieci), co dla części pań jest elementem dyskwalifikującym. x >>>wybujałe i pełne frustracji ego<<< Dlaczego frustracji? x >>>nałóg alkoholowy<<< Jeszcze się go nie dorobiłem :D, choć przyznaję, że dobry miód dwójniak mogę pić całymi butlami :D, jak każdy niedźwiadek :D. x >>>agresywny sposób bycia, uwidaczniający się zarówno w sposobie pisania i mówienia, jak i w działaniu<<< Ja agresywny bywam tylko na tym forum :D. Piszę na nim zazwyczaj, gdy przykuwa mnie do łóżka ból uszkodzonego kręgosłupa. Zapewne z tego rodzi się we mnie agresja do nierozgarniętych, za to wulgarnych adwersarzy :D. x >>>Jeśli pan ma CHOĆ jedną z TYCH wad, niestety, wypada z orbity moich zainteresowań<<< Nie wiem, czy chciałbym znaleźć się w orbicie Pani zainteresowań :). Z rynku towarzysko-matrymonialnego wycofałem się sam, do momentu zakończenia leczenia i ustabilizowania sytuacji finansowej. Dlatego moje doświadczenia, w poszukiwaniu sensownej równolatki, dotyczą raczej czasu przeszłego :).