Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuuuusiaaaaaks

Czy on mnie kocha?

Polecane posty

Gość martuuuusiaaaaaks

Jesteśmy ze sobą długo, jednak mniej niż rok. Zawsze powtarza mi, że mnie kocha, że chce być ze mną na zawsze. Wiem, że pisał do innych dziewczyn podczas naszego związku, umawiał się z nimi na jakieś spacery, albo posiadówki.. pisał również do kobiet na różnych portalach typu badoo, że chętnie się spotka.. wiem również, że pisał mejle do dziewczyn z ogłoszeń czy 'nadal są zainteresowane' bo chętnie się spotka, pogada.. ciągle mi powtarza, że jest ok.. od jakiegoś czasu się kłócimy, nawet żalił się swojej byłej.. zerwać z nim? Pewnie i powinnam, ale chcę poznać opinię o tym.

Gość gość
Rozstanie to rozsadny pomysl. Autorko - ja widze, ze mamy ogolnie w dzisiejszych czasach PLAGE wrecz PANDEMIE debilnych leszczy, ktorzy nie potrafia po prostu byc w stalym zwiazku :D:D:D:D Ja pierdacze :D kiedys ludzie owszem zdradzali ale kurna nie wszyscy i w dodatku 20-paro-latek potrafil stanac na wysokosci zadania i zostac glowa rodziny :D:D:D Rzuc Sciervo w cholere :D gledzenie o milosci to pierdu pierdu zebys dalej dawla doopy. Sory ale dzisiejsze mlode pokolenie TOTALNIE ma wy........bane w to czy komus zadaja cierpienie swoja rozrywkowa poligamia :P cierpienie drugiego czlowieka to pikus no nie??

Gość martuuuusiaaaaaks
myślałam, że może coś jest na rzeczy... zapoznał mnie ze swoją rodziną, ja go poznałam z moją rodziną.. jednak czasami mam wrażenie, że jestem dla niego tylko takim 'pewnym gruntem'.. nie mamy po szesnaście lat aby myśleć i zachowywać się jak dzieci, jednak ja mam wrażenie, że on mając kogoś na stałe szuka przygód gdzie indziej.. :(((((( czyli rozstanie :(((((

Gość gość
nie wyobrazam sobie czegos takiego, nawet nie wiem co mam napisac, nie rozumiem kobiet, ktore tkwia w czyms takim i lykaja takie brednie, kochana, jak facet by cie kochal tak prawdziwie, to nie w glowie bylyby mu inne panny, prosze cie, miej odrobine dumy i szacunku do siebie, on toba pomiata i smieje ci sie w twarz, umawia sie zinnymi laskami a ty z nim jestes? nie miesci mi sie to w glowie

Gość gość
Sama mu to umożliwiasz no to korzysta, znalazł idealną kobietę automat :P

Gość gość
odpowiedz na pytanie: nie, nie kocha cie...bawi sie toba, wykorzystuje, naigrywa, oslabia mnie sam fakt,ze po tym co napisalas jeszcze zadajesz takie pytanie WTF ???

Gość martuuuusiaaaaaks
czyli on traktuje mnie tylko taką, którą ma do roooch'ania..? :/ przytulać się lubi, całować też, ale od ostatnich kilkunastu dni nie ma ochoty na coś... lepszego, ale, żeby mu cos dać to on chętnie... czyli możliwość taka, że mnie ma tylko do jednego, a do mniejszej monotoni woli powyrywać inne? :/ :(

Gość martuuuusiaaaaaks
no to zrywam :// tylko, że ja go kocham... wiem, jestem głupia :( :( :(

Gość gość
czy on mnie choć lubił?

Gość gość
No to go kochaj dalej, nie jęcz później jak będziesz starsza że wali inne, że cię zostawił, a ty nie będziesz miała już żadnej szansy na zmianę bo pies z kulawą nogą się za tobą nie oglądnie, że życie jest niesprawiedliwe :D

Gość martuuuusiaaaaaks
czas więc na rozmowę, dzięki ludziska :) :) :)