Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos wie co sie dzieje z ania przybylska ..dochodza do mnie fatalne wiesci

Polecane posty

Gość gość

zalamalam sie i to cholernie.. wczoraj bylam u rodziny dalekiej i nie powiem gdzie to bylo bo byscie wiedzieli gdzie ania jest.. i pielegniarka ,ktora jest moja dalsza kuzynka pyta sie mnie czy wiem co z ania.. a ja ,ze nie.. i powiedziala mi,ze ania jest w zlym stanie i nie moze powiedziec co jej jest..bo tajemnica lekarska..ale plakala strasznie nad ania.. matko mowie wam jak sie zalamalam tym..ona serio plakala..mowila ze ania taka piekna i mloda..i dzieci troje.. ktos cos wie więcej??

Gość gość
A teraz trzymaj kciuki żeby prawnicy Anki nie dobrali się do tyłka. Twojego i kuzynki - kretynki. Powodzenia. Ja kciuków trzymać nie będę.

Gość gość
Nie macie swojego życia ? W tej chwili umiera wiele osób , a jeszcze więcej walczy o życie. Dlaczego mam się przejmować akurat jedną osobą ? Nie rozumiem czemu płakałaś. Idz sobie do hospicjum albo pochodz w nocy po ulicy , szczególnie we Włoszech , możesz tam znalezc w środku nocy na trawie śpiące kilkuletnie dzieci , a czasami nawet roczne. Może się tym zajmij , i pomagaj innym , a nie wypisujesz na forum że płakałaś bo usłyszałaś od kuzynki że aktorka jest w złym stanie.