Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mama mowi ze wojna wybuchla a ja nie wiem o co chodzi!!

Polecane posty

Gość gość

Wojna wybuchła? Jak? Dlczego?!

Gość gość
Wytlumaczcie mi proszę co takiego sie wydarzylo

Gość mala3689121
Nic się nie stało, nie ma wojny, nie dramatyzuj

Gość gość
to znaczy, że w poniedziałek nie pójdziesz do szkoły tłuku

Gość gość
Jak nie ma? Na TVN 24 ciągle o tym! Prezydent Ukrainy powiedział, ze dziś Putin zaczął wojnę. No jak to inaczej nazwać, skoro armia rosyjska wjechała na Ukrainę? Boje sie, myślałam że mam przed sobą przyszłość, ze bede kimś, a ja w tym kraju zgine, j****a polska!! Teraz dopiero będziemy cierpieć, Rosja nam gaz zabierze, owoców nie bd brać, z czego sie rolnicy utrzymają jak juz są takie ceny?! Słuchajcie, to będzie koszmar, wystarczy jedna bomba atomowa, a nas wszystkich juz nie ma, żegnajcie. Zazdroszczę ludziom którzy juz maja prace i pieniądze, mogą uciekać gdzie pieprz rośnie, z biedniejszymi gorzej, poginą w mgnieniu oka, a ja dopiero sie ucze wiec.. Chyba ze zostanę... Eh niewazne

Gość gość
Przesadzacie.

"Słuchajcie, to będzie koszmar, wystarczy jedna bomba atomowa, a nas wszystkich juz nie ma, żegnajcie" x Więc tak czy inaczej nie mam na to wpływu. Będzie co ma być. Podziemnego schronu budować nie będę i nie będę także schizować się wojną, która wybuchnie albo nie. Dość mam "normalnych" problemów w życiu.

Gość gość
W Hiroszimie w 45 też normalnie toczyło się życie, ludzie śmiali się, pracowali, wychowywali dzieci i nagle...