Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do mam, bo jestem dzieckiem i chciałabym dostać poradę od dorosłej, doświadczonej kobiety. Eh... głupio się przyznać.. mam 14 lat i.. się masturbuję. No cóż. No i kiedyś gdzieś tam trafiłam na taką stonkę (nie z filmikami, lecz gif'ami..) i tam był seks lesbijek (jeśli można to nazwać seksem).. po prostu jedna drugiej lizała miejsce intymne i .. mnie to trochę podnieciło w pewnym sensie. Nie wiem dokładnie co.. chyba mina zadowalanej kobiety. Taka jakby.. jęcząca czy coś. Boję się zapytać o to mamy, więc pytam się was : co to znaczy? Że będę/jestem lesbijką? Podobają mi się chłopcy i wolę chłopców, dziewczyny .. nawet nie wyobrażam sobie takiego związku. To znaczy.. wyobrażam, lecz jdyne co potrafię wyobrazić to przyjaźń, a nie jakieś uczucie. A z chłopcami jest.. inaczej. Sama nie wiem, nie mogę spać bo nie wiem już kim jestem... dodam, iż chłopcy mnie czasem podniecają lecz mniej, bo nie znam tego uczucia (mam 14 lat i nie zamierzam się jeszcze nikomu do łóżka pakować ) .

Gość gość
Absolutnie nie oznacza to, że jesteś lesbijką. Podniecają nas różne rzeczy, które nie koniecznie mamy ochotę wprowadzać w swoje życie :)

Gość gość
Nikt nie poradzi? :(

Gość gość
Oh, bardzo dziękuję! Przepraszam, że napisałam po tym "Nikt nie poradzi?" ale nie zauważyłam ;) Dziękuję za odpowiedź! :)

Gość gość
Oj, gdybyś wiedziała, co mnie czasem podnieca, co sobie wyobrażam, to byś nie uwierzyła :) Ale nigdy, przenigdy nie chciałabym tego spełnić w realnym zyciu. Co w naszej głowie, jest nasze i nasze pozostanie. I nie ma to najmniejszego wpływu na to, kim jesteśmy. Np niektóre kobiety przy masturbacji marzą o tym, by być gwałcone. Ale przecież w rzeczywistości nigdy nie chciały by być! Po prostu w marzeniach potrafią to kontrolować, gwałt staje się dla nich czymś męskim, dominującym, podniecającym. Ale to one decydują, jak daleko posunie się ten "wymarzony gwałciciel". Odpuść sobie wyrzuty sumienia i poznawaj swoje ciało. Masturbacja w wieku 14 lat nie jest niczym wstydliwym. Budzisz się do seksualnego życia i to Ty jako pierwsza powinnaś wiedzieć, co i jak jest z Twoim ciałem. To Twoje ciało! Kochaj je, poznawaj i się nim ciesz. Ale nigdy nie miej z tego powodu wyrzutów sumienia :) Kiedyś poznasz partnera, któremu zaufasz i któremu będziesz mogła kroczek po kroczku nauczyć, co sprawia Tobie przyjemność. Nie będzie musiał biedak szukać jak dziecko we mgle (co niestety zbyt często się dzieje w związkach, małżeństwach).