Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskapytajaca

Nie wiem co się dzieje Ciąża czy nie?

Polecane posty

Gość ciekawskapytajaca

Hej kobitki :) mam pytanko. Sytuacja jest taka, że od 8 miesięcy staram się o dziecko - a własciwie nie staram co po prostu się nie zabezpieczamy z męzem, na zasadzie co ma być to będzie. Z reguły mam cykle 31-34 dniowe. Dziś mija mi 41 dzień cyklu. Zrobiłam jeden test w dniu spodziewanej miesiączki, wyszedł negatywny. Drugi 3 dni temu ale z popołudniowego moczu dlatego nie wiem czy traktować go ,,poważne". Mam czasem bóle takie jakbym miała dostać okres ale zaraz przechodzą, tak jest od kilku dni. Przeważnie było też tak, że jak czułam te bóle i zbliżał się termin okresu to seks tak jakby ,,wywoływał" ten okres. Teraz mimo tego bólu który zawsze zwiastował okres nic się nie dzieje Okres nie przychodzi mimo tego, że uprawiałam seks. . Jak myślicie czy jest jeszcze jakaś szansa na ciąże? Może któraś z Was miała podobną sytuacje? Mam nadzieję, ze w końcu się udało ale testy negatywne więc już sama nie wiem. :( Jeśli do poniedziałku się sprawa nie wyjaśni pójdę chyba na betę albo do lekarza prosto

Gość gość
hej, ja jestem w 10 tyg od samego poczatku tzn zanim jeszcze dostalam @ mu mialam wlasnie takie bole o jakich piszesz... i w sumie do dzis je mam w sumie to wlasnie te bole mnie zmusily do zrobienia testu hehe takze nadzieja zawsze jest poki @ nie przyjdzie a masz jeszcze jakies objawy np bol piersi czy cos? a jesli chodzi o seks to u mnie bylo tak ze po orgazmie bardzo bolal mnie brzuch przez chwile co nigdy wczesneij sie nie zdarzalo i to mnie wlasnie zastanowilo najbardziej i dalo do myslennia :) moze powtorz test z rana i czekaj cierpliwie :) pozdrawiam

mi się wydaję ,że może być :) jeśli nigdy nie miałaś jakiś problemów ,że aż tyle spózniał Ci się okres to pewnie ciąża :) a testy wychodzą czasami mega pozno... mi w pierwszej straconej niestety ciąży pierwszy test wyszedł dopiero w 7 tygodniu :-/ ... najlepiej udaj się na betę :) ja teraz też czekam tzn. nie czekam na okres ma przyjść jutro, dziś się pośpieszyłam i zrobiłam test i negatywny .. aaa z tym seksem to racja też mi wywołuję okres he he muszę dziś wypróbować i zobaczyć co się wydarzy hehe . Powodzenia , trzymam kciuki :)

Gość ciekawskapytająca
Kurde boje się że się nie potrzebnie nakręce :) ale skoro piszesz że Tobie dopiero w 7 tyg wyszedł pozytyw to może jest jakaś szansa... ;/ co mnie jeszcze zdziwiło to to, że zawsze przzed okresem jakiś tydzień bolą mnie piersi a w tym cyklu zupełnie nic co może oznaczać że okresu nie będzie, ale z drugiej strony mogło mi się teraz coś poprzesuwać i owulacja mogła być później to może i okres będzie później...