Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bezyduuuula:(

Polecane posty

Gość gość

Kocham ten serial, oglądam juz czwarty raz, i za każdym razem, kiedy koncze oglądać raz, zaczynam spowrotem. Kto nie oglądał lub nie przekonał sie o jego fenomenie, niech obejrzy, a nie pożałuje. koncowka i przemiana 'brzyduli' za każdym razem uświadamia mi jak piękna to historia. Przypomina mi sie lato i jej przyjście do fd, zima, kłopoty z praca, Markiem, ich romans, lato, wyjazd na mazury, powrót, łzy, płacz.. W tym serialu dzieje sie naprawdę wiele, a chwilami chce wykrzyczeć wszystkim, jak bardzo jest on idealny, aktorzy świetnie pasują, np wiola, Adam, paulina, Aleks, Marek czy ula. Uwielbiam ich i chciałabym, żeby zrobili druga część tego filmu o życiu marka i uli:((

Gość gość
Ja nie oglądałam a gdzie to można obejrzeć??

Gość gość
Ja też to oglądałam z zapartym tchem!!! Marek jest taki przystojny!!!

Gość gość
tvn siedem alboo tv player

Gość gość
chuj k***a c**a szmata !

Gość gość
Marek faktycznie pasuje jak ulał. A te kolejne seriale typu majka, Julia, to z Anną muchą to był koszmar! W pewnym momencie przestawalam oglądać bo gdzie tu fenomen? Nic nie jest nawet w 1/100 tak dobre jak brzydula! On od początku do końca jest świetnie dopracowany, wciągający no po prostu świetny! Miód malinka a jak można nie lubić osób jak wiola polonistka czy Adam, co ciągle powtarza 'kurtka, kurteczka' itd hahhah świetni sa!!!!

Gość gość
Ja lubie wiolke