Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tutaj ktoś, kto miał małe piersi przez brak lub nadmiar jakiś hormonów?

Polecane posty

Gość gość

A potem jak je brał, to mu urosły? Idę zrobić badania hormonów i jeśli okazałyby sie nieprawidłowe, to czy warto faszerować się hormonami, by piersi, których nie mam urosły?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
po pierwsze, jesli Twoim celem jest wyłącznie osiągnięcie dobrych cycków to sobie daruj hormony hormony bierzesz dla uregulowania organizmu, czy też by w przyszłości móc zajść w ciąze. ja się dzieki nim lepiej czuje a poziomy hormonów sie normują. piersi urosły mi o 2-3cm (bardzo bolały wtedy), na okres sa też większe (kiedyś tak nie miałam, i wtedy wcale nie bolą więc zawszze to tydzień w miesiacu gdzie są jeszcze wieksze :P)

Gość gość
To nie byłoby moim jedynym celem, choć nie ukrywam, że na tym mi zależy...Bo już powinnam mieć te piersi.. Moje miesiączki nie są jeszcze regularne, pół roku temu to w ogóle raz było 26 dni, a później np. 40, teraz różnica jest troochę większa. Wtedy miałam też trądzik, ale stosowałam izotretynoinę.. Więc w sumie nie wiem, czy hormony są przyczyną... zobaczę wyniki..żałuję tylko, że nie zrobiłam badań wcześniej, gdy miałam dużo tych problemów, może wtedy najbardziej potrzebowałam tych hormonów.. :( a teraz już za późno..

Gość gość
Po co mi dajesz to zdjęcie? Że niby co, ma mnie to pocieszyć?????

Gość gość
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość gość
no chyba że tak ale cudów sie nie spodziewaj ;) ja z owłosieniem miała problem, za dużym wg mnie :P aa, i idź na porzadne badania najlepiej w szpitalu

Gość gość
Organizm ludzki rozwija się do 25 roku życia. Mi zaczęły rosnąć bardzo powoli ok 16 i teraz mam 75 e. Jesteś jeszcze bardzo młoda jeszcze się rozwijasz daj sobie czas.