Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie "bez wykształcenia", bez kursów zawodowych. Ile zarabiacie?

Polecane posty

Gość gość

Ile zarabiacie mając tylko ogólniak? Bez żadnych kursów, specjalnych kwalifikacji. Ja jestem w takiej sytuacji, obecnie mam 4000 brutto. Chciałabym mieć tyle netto i zastanawiam sie czy to realne (praca biurowa, firma którą pewnie każdy z Was zna ale nie podam nazwy, pracuje w centrali w Warszawie). W "branży" jestem od 8 lat (nie skończyłam studiów), teraz mam 30.

Gość gość
1800 na rękę. z tym że pracuję po 12h, z czego przez 8 się opie/rdalam 🖐️

Gość gość
zarabiam 6.000 skonczylam liceum, mam mature ale to wszystko

Gość gość
Brat jest bez matury i pracuje jako sprzedawca w neonecie. Tam im wiecej sprzedaż i wcisniesz klientowi konkretną rzecz (mają specjalne gazetki dla pracowników z towarami wysoko i nisko punktowanymi) tym wiecej zarabiasz. Na rękę dostaje srednio 2700 zł+ dodatkowe pieniadze za np. instalacje systemu operacyjnego/ oprogramowania itd. Czasami jeśli dostanie wysoką ocene za tzw. Tajemniczego klienta, to też ma jakaś dodatkową premię. Jeśli jest się wystarczająco cwanym, to można sie dorobić bez wykształcenia. ;)

Gość gość
czasami zarobki nie zależą od wykształcenia.... np. teraz a w zasadzie do końca października 2014 każdy (po podstawówce, zawodówce, czy studiach) może zarobić 60 zł zakładając lokatę na min. 1000 zł na dwa miesiące. Oprocentowanie 5% a dodatkowo dostajecie gwarantowany bonus 60 zł bez większego wysiłku. http://www.comperialead.pl/a/pp_adserwer.php?link=f99fc23f8452c78c1a57862d34c19a62&etykieta_=caff

Gość gość
Bez wykształcenia? Przecież nawet podstawówka jest jakimś tam wykształceniem prawda? Każdy zarabia tyle na ile go stać. Co ma piernik do wiatraka? Czy na studiach nauczą cię co robić żeby dużo zarobić? To po co studiować?

Gość gość
Mój ojciec nie ma nawet podstawówki bo jest z patologicznej rodziny a zarabia 6,5 tyś. Jakim cudem?? Jest górnikiem.

Gość gość
Po gimnazjum, mieszkam w De, zarabiam 1300 € na rękę