Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiowa

godzina 1 w nocy . sms od bylego

Polecane posty

Gość gość
czy ci na nim zalezy?

Gość gośćiowa
Kocham go jeszcze ale nie wiem czy potrafilabym z nim byc po tym wszystkim...

Gość gość
moze sie zmienil

Gość gośćiowa
Ale on nigdzie nie napisal ze chce wrocic,on sie chce kolegowac,plotkowac,usmiechac,udawac dobre relacje a nie wrocic

Gość gość
myślę, że sms od byłego o tej godzinie to wynik procentów lub naprawdę zatęsknił..noc ma to do siebie, że nawet u faceta wracaja wspomnienia i takie tam

Gość gość
jeśli chciałby sie tylko kolegowac nie pisał by o 1 w nocy tylko jak normalny człowiek w dzień

Gość gość
ignoruj jego wiadomości. nie warto zawracac sobie głowy kims kto cie tak potraktował i to w dodatku jak już sala na wesele była. jesli mozesz zmien numer albo idz do operatora i jak jest mozliwosc zablokuj jego numer zeby nie mogł dzwonic ani pisac. szkoda czasu na takiego skoro tyle przez niego wycierpiałas

Gość gość
wypił za duzo i cos go tam ruszyło , chyba chcąca

Gość gość
gościówa jest dokładnie tak jak mówisz: twój ex chciałby się zabawić w f****ng friends

Gość gość
"chyba chcica "miało byc

nie czytam wszystkich postów, może ktoś już napisał coś takiego, zignoruj tego smsa. moja sis chodziła 6 lat z facetem, wymusiła zaręczyny po krótkim czasie on nie wiedział czy tego chce i zerwał potem wracali jeszcze 3 razy (to była jej naj miłość) zawsze jednak po kilku dniach, tygodniach rozchodzili się. Cierpi przez niego do tej pory choć od dwóch lat nie mają kontaktu. Wyciąg z tego wnioski.

Gość gość
mozna dac szanse

Gość gość
Ja bym takiego olala sikiem prostym z 20 pietra smiech.gif" z nie jednego pieca jadłaś,czuc sie na odległość język d****i

Gość gość
mozesz sie spotkac i zobaczysz co bedzie

Gość gość
kochaj i rob co chcesz

Gość gośćiowa
Wczoraj rozmawial na moj temat z moim kolega, z 5razy mu powtorzyl ze ma nadzieje ze nie bedzie zalowal tej decyzji, i to bylo jedyne wyjscie ,ze co mial zrobic.tlumaczyl mu sie strasznie i robil z siebie biedaczysko.ze chcialby miec dobre relacje ze mna,ale ja sie zamykam i go traktuje obojetnie...strasznie mnie w*****a ze ciagle ten temat jest poruszany przez niego z moimi znajomymi jakby szukal potwierdzenia czy dobrze zrobil.. gosc ma 34lata a sie zachowuje jak 18latek

Gość gość
Z jakiegos powodu sie rozstaliscie i nie zapominaj z jakiego. Ma 34 lata ???Jest DDA?ma dzieci?

Gość gość
Chce cie zmanipulować oraz ośmieszyć przed znajomymi. teraz to on jest tym złym, który skrzywdził i jest sqwysynem. Chce abyście byli "przyjaciółmi" , bedzie opowiadał,jak to macie dobre relacje, ty sie zmusisz do czegoś czego nie chcesz, a bolec bedzie dalej. Może znów zerwiesz "dobre" relacje ( bo ze chce wracać to nie wierz), po czym oczerni cie, jaka to Ty jestes suka, ze nagle cholera wie czemu go krzywdzisz. Olewaj, ignoruj. Powodzenia.

Gość gość
lepiej sprobowac niz zalowac

Gość gośćiowa
Tak 34,ja 26..nie ma dda, dzieci tez nie. Mielismy zaplanowane dzieciatko ,za rok,raz sam kupil juz male buciki dla naszego malenstwa, a widzicie co mu odj***lo?btw normalny gosc,z normalnej rodziny,praca obowiazki itd.predzej zwatpilabym w siebie ze mi sie cos "odwidzi" niz w jego..nienawidze go i kocham to jest p******e...nie wiem co o tym myslec ,mam w sobie tyle zalu i zlosci ze zycze mu zle ..