Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenkaa12347

zazdrość zżera mnie.

Polecane posty

Gość Milenkaa12347

witam, mam pewien problem mam (25l) bardziej ze sobą , 3 miesiące temu dowiedziałam się że moja starsza siostra (30l) będzie miała dziecko, nie wiem co mi odbiło ale strasznie jej tego zazdroszczę ;/ oczywiście strasznie się cieszę że będę ciocią, ale z dniem kiedy dowiedziałam się że ona zostanie mamusią ja po prostu szaleje, jestem 5 lat po ślubie i do tej pory nie było na razie tematu ,,dziecko,, a teraz wręcz błagam go żebyśmy już mieli dziecko, dodam że on zorientował się co jest grane ale zgodził się powiedział że też by już chciał mieć dziecko, także staramy się ale zastanawiam się skąd wzięła się taka zazdrość taka natychmiastowa chęć aby mieć dziecko. Czy ze mną coś jest nie ak ;/ pozdrawiam Milenkaa

Gość gość
moja była dziewczyna miała dentycznie. nie daj sie temu "ponieść" . będziesz żałowala. dzieci to paskudne , absorbujące potwory. kasę żrą jak ogrzewanie gazowe....o chałasie , chaosie ,problemach i brudzie nie wspomne :(

Gość milenkaa0
ale to jest silniejsze ta cholerna zazdrośc że ona ma a ja nie że ona jest szczęśliwa z tego powodu a ja nie

Gość gość
Ona jest szczęśliwa z tego powodu? Nie rozśmieszaj mnie :D Ona gra, tak naprawdę zazdrości tobie, że masz święty spokój, możesz spać i robić co chcesz i kiedy chcesz, nie masz kuli u nogi dziewczyno. Zobaczysz, będziesz żałowała tej zazdrości.

Gość gość
gość dziś zgadzam się. to bezmyslny instynkt pcha kobiety w to goovno.

Gość milenkaaa0
dlaczego tak uważacie że dziecko i ciąża to zło, boje się tego że ja nie jestem pewna do końca na 100% czy chce mieć już teraz dziecko czy to tylko z tego powodu że ona je będzie miałą

Gość gość
gość dziś cytuję Cię: "gość dziś zgadzam się. to bezmyslny instynkt pcha kobiety w to goovno." - a Ty niby skąd się wziąłeś "gościu" ? hę?

Gość gość
- a Ty niby skąd się wziąłeś "gościu" ? hę? " odpowiadam: z całkowitcie bezmyslnego instynktu mojej matki .