Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj chłopak ćwiczy na siłowni czy możliwe jest,że bierze sterydy?

Polecane posty

Gość gość

on się tego wypiera,poznałąm go już jak miał sześciopak i wielkie bary więc nie wiem w jakim tempie zrobił muskulaturę,ale obawiam się,że coś bierze bo pomimo iż pracuje w nocy ma siłę codziennie po 4h rano na siłowni ćwiczyć

Gość gość
on twierdzi,że pije tylko białko i aminokwasy.dodam,że w łóżku jest ok i nie jest agresywny a to główne objawy o jakich czytałam. znacie inne?

Gość były koksu
jeśli ma ślady po strzykawce na skórze to bierze

Gość gość
A łysieje? Białko i aminokwasy skutecznie pomagają w rozbudowie mięśni, wiem, bo sam stosowałem

Gość gość
on się goli na łyso odkąd go znam. najdłuższe włosy miał do pół centymetra

Gość gość
obejrzyj dokładnie posladki. tam sie przeważnie kłuje. tzn niektórzy wstrzykuja w inne mieśnie ale jednak przewąnie tam. chyba że tabletki bierze ale to rzadziej sie robi. prawda jest tak że jeżeli jest naprawde dopakowany to na sucho to niemozliwe. a bardzo charakterystyczną cecha koksiarza sa duże barki (takie kóle wręcz) i gruby kark przeważnie. ale bary szerokie i takie kóle są zawsze podejrzane.

Gość gość
Jeśli bardzo szybko nabiera masy mięśniowej to oznaka, że bierze sterydy, bo są ograniczenia fizjologiczne. Normalny człowiek może przybrać 1, a przy dobrej genetyce 2 kg mięśni miesięcznie( tylko nie znaczy to, że może przybrać 2 kg masy ciała, tylko samych mięśni) masy można przybrać więcej. Na SAA szybko się rośnie. Tylko nie myl suplementów ze sterydami, bo to jest co innego. Monohydrat kreatyny, BCAA, białko i gainery to nie są sterydy.

Gość gość
"on twierdzi,że pije tylko białko i aminokwasy" odp. to działa ale tylko na reklamach odrzywek :DDD

Gość gość
barki ma ogromne ,na karku 3 fałdki fakt dba o diete sam sobie gotuje wszystko na parze, tylko mnie dziwi skąd ma tyle poweru.na pracę,siłownię,sex :D

Gość gość
"obejrzyj dokładnie posladki. tam sie przeważnie kłuje. tzn niektórzy wstrzykuja w inne mieśnie ale jednak przewąnie tam. chyba że tabletki bierze ale to rzadziej sie robi. prawda jest tak że jeżeli jest naprawde dopakowany to na sucho to niemozliwe. a bardzo charakterystyczną cecha koksiarza sa duże barki (takie kóle wręcz) i gruby kark przeważnie. ale bary szerokie i takie kóle są zawsze podejrzane." bzdury, bzdury, bzdury...

Gość gość
""on twierdzi,że pije tylko białko i aminokwasy" odp. to działa ale tylko na reklamach odrzywek DD" Kolejne głupoty. Oczywiście, że aminokwasy i białko dzialają.

Gość gość
napewno bierze keratynę taką w proszku i aminokwasy,żeń-szeń pije i zjada baton proteinowy po treningu. jak pisałam wyżej, jak się poznaliśmy już był "duży" więc nie mam pojęcia ile czasu mu zajęło osiągnięcie takiej sylwetki.niepokoi mnie tylko mało snu a duża wytrzymałość

Gość gość
To dobra suplementacja... Zapytaj się go jaki ma obwód ramienia i ile udało mu się go zwiększyć w przez miesiąc. Jeśli udało mu się zwiększyć o 2-3 cm to jeszcze bym się nie niepokoił, ale jeśli już o 5 cm to na 90% bierze SAA.

Gość marek90210
bialko skutecznie buduje miesnie plus odpowiednie suplementy i niekoniecznie musi koksowac,jesli regularnie cwiczy i dba o diete. autopsja.

Gość gość
yhym dziś go zapytam a co to jest SAA i jakie ma skutki uboczne? za dużo si ę w necie naczytałąm i panikuję.

Gość JT83
Jeśli bierze tzw. booster azotowy to może tak być że ma więcej energii. Organizm otrzymuje wtedy kilka razy wyższą dawkę tlenu. Ten suplement działa jak pewien środek na potencję

Gość gość
z potencją też nie ma najmniejszych problemów, jest pobudzony ale nie agresywny

Gość gość
Kratyna nie ma skutków ubocznych białko zresztą też , ale sterydy to sie nazywa problem sterydy na ludzi działają różnie np. penis nie może stanąć , penis ci sie z mniejsza , mniejsza kondycja , ciężkosć fizyczna i takie tam .

Gość skutki uboczne sterydów
od nadmiaru estrogenu i nie tylko (od środków zawartych w sterydach ogólnie) cycki rosną babskie facetowi co zwie się ginekomastią. serce , ciśnienie się też psuje i ogólnie jest to droga do nikąd. sterydy powinno się brać po 10ciu latach siłowni gdy już nic nie rośnie bo osiągasz absolutny, genetyczny limit, (jeśli stwierdzisz już, że na pewno nie masz genetyki do tego sportu oczywiście) jest to wtedy pewnego rodzaju wspomagacz. cycki które biorą to od razu albo po zaledwie roku to ludzie bez wyobraźni i niecierpliwi, pewnie siłownia to tylko narzędzie żeby wyglądać jak "niebezpieczna świnia/koks", nie jest to ich życiowa pasja i nie jest ich celem stawanie się silniejszym. tacy ludzie najszybciej odpadają w tym sporcie gdy widzą , że są duzi i osiągneli swój cel.

Gość Malinkaaaaaaaa
bo braniu sterydów ma się zryto banie , mówię serio mój kolega bierze i jest co zaraz bardziej poje*any .;p

Gość gość
nie ufasz własnemu chłopakowi? to chore,

Gość po tym poznasz czy kłamie
Skutków ubocznych jest całe mnóstwo, nie wiem jak ludzie mogą je ignorować i i mimo wszystko iść na skróty. Jeśli znasz dobrze angielski, to sobie obejrzyj "Man whos armes exploded" na youtube, masz skutki uboczne widoczne od razu.

Gość gość
obserwuj czy ma : zmiany na skórze,zahamowanie wzrostu,bóle głowy,problemy z nerkami,problemy z wątrobą wysokie ciśnienie krwi,nóle brzucha,retencja wody i soli,problemy z prostatą

Gość gość
wypryski będzie miał też jak nadużyje białka, nie tylko po anabolikach

Gość gość
każ mu zbadać krew na obecność anabolików, będziesz miała pewność

Gość gość
zmien chlopaka ja jestem wolny :D

Gość gość
ale zaufanie do faceta... jak się kogoś poważnie trakuje to się z nim rozmawia...to tak jakby on stwierdził że coś jest nie tak u Cb w kwestiach intymnych i najpierw podzieliłby się tym z setką ludzi na jakimś śmieciowym forum a później z Tobą rozmawiał...niby nikt nie wie że to Ty a jednak boli... moja żona od zawsze wie że biorę i nie ma nic przeciwko bo mi ufa a jak ma jakieś obawy to rozmawia ze mną, p.s. jedyne co mogę polecić to dobry stuff od ktorego mu się nic nie stanie...na doping-online.com na bank jest sprawdzony...nie namawiam oczywiście ae jak już brać to coś dobrego pozatym ni ma czegoś takiego jak skutki uboczne jeśli ktoś wie co robić i jak brać