Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smurfette Sasette

Jak chodziłam do tej zasranej szkoły policealnej to jedna kobieta

Polecane posty

Chyba miała prawie 40 stkę i pracuję jako kierownicza w supermarkecie. Zastanawiam się po co jej ta cała szkoła, czy już nie jest za stara na takie głupoty?

Gość gość
:) ktos musi wami pomiatać

Ale kto kim ma pomiatać? I co daje szkoła policealna?? w tym wieku na dodatek. Co innego gdyby to były studia. Zajęcia w tej szkole odbywały się we wtorek i czwartek od godziny 17-19. Technik rachunkowości.

Gość fikusny marian
A co tobie daje? I tak nie zdasz matury i nie dostaniesz sie na studia. Kogo chcesz uczyc po tej pedagogice skoro sama nie mozesz opanowac podstaw? Przynajmniej jest kierowniczką, nie to co jakaś siksa która wywyższa się a nawet średniego wykształcenia nie ma.

Ja się nie wywyższam. Tak dla jasności mam średnie bo skończyłam technikum. 1. Egzaminu zawodowego nie zdałam 2. Matury nie zdałam 3. Ale szkołę skończyłam :D :D :D

Gość gość
A wczym ona jest gorsza od ciebie wiek to jej atut w tym wypadku dla pracodawcy bo dzieci odchowane na l 4 latac nie bedzie i doswiadczenie życiowe ma a to bardzo duzo dojrzały człowiek to zrozumie a nie siksa, )

Ja nie mówię, że jest gorsza tylko mnie to dziwi!!! Ja szkołę policealną porzuciłam: technik rachunkowości porzuciłam, zastanawiam się co to daje, że ludzie, którzy powinni już bawić wnuki zapisują się do szkół policealnych lub studia.

Gość gość
jak ludzie chcą się rozwijać to źle, jak nie chcą też źle...ehhh

Gość fikusny marian
Skonczylas technikum czy zdalas jeszcze egzamin technika? Szkole to ze mozesz konczyc, w publicznych czy prywatnych szkola przepchna, a te szkoly policealne to sciema w prawie kazdym przypadku.

Technikum skończyłam ale o egzamin zawodowy pracodawca i tak nie pyta, tylko oto kto co umie :) matury nie zdałam ale średnie mam... jakby nie było. A policealna szkoła? ja poszłam po to, by mieć zaświadczenie dla pracodawcy osoby uczącej się.

Gość fikusny marian
Czyli żenada.