Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mocno gardze ludźmi zaślepionymi słuchaniem metalu

Polecane posty

Gość gość

którzy czują się jak bóg wie jacy wybrańcy, obdarzeni nadprzyrodzonym gustem muzycznym. Tak bardzo nie docenieni przez społeczeństwo :D żeeeenada PORA DOROSNĄĆ ! :)

Gość gość
hahaha :-)

Gość gość
nie ma balu bez metalu

Gość gość
Jak można słuchać metalu ? Brrrrr

Gość gość
dokładnie....gatunek muzyczny dla odizolowanych społecznie jednostek, które swoje odtrącenie argumentują tym że słuchają zbyt ambitnej (sic!) muzyki :D

Directionerki, Belieberki też tak mówią. A zatem to samo z powodzeniem można powiedzieć o dowolnym gatunku muzyki, który jest popularny wśród gimbazy. W swoich subiektywnych ocenach też faworyzuje się jeden gatunek nad drugim, ale nikt normalny nie jest tak ślepo w siebie zapatrzony, by uważać się za lepszego na podstawie muzyki, której słucha. :D

Gość gość
KOCHAM JUSTINA!!

Gość gość
elyh dlatego metalowcy NIE są normalni

Gość gość
Heheheh ciekawe kiedy kaszaniasta tu wpadnie i zacznie pieprzyć o metalu :D

Gość gość
pewnie zaraz pierdolnie rozprawkę na temat ''wyższości metalu nad wszystkim innym i całym życiem doczesnym'' bo przecież jeżeli ktoś nie słucha tej jakże wzniosłej muzyki na bank potrafi gadać tylko o kupkach swoich dzieci :D cytując klasyka :classic_cool:

Gość gość
kszaniasta poszła kupić tornister do szkoły :D

Gość gość
A mnie właśnie wkurza ta mała kasiaszatanistka, bo przez nią i jej podobnych smarkaczy ludzie myślą, że każdy fan metalu to idiota, dzieciak, dziwoląg itp. :O ja mam 33 lata i nadal słucham metalu (zaczęłam mając 16 lat). dla mnie to jest wspaniała muzyka co nie znaczy, że wielbię wszystkie zespoły i gatunki metalu, o nie. są takie, które wyśmiewam, takie których nie znoszę. poza metalem słucham też muzyki klasycznej, okazyjnie jazzu. czasem idę na dyskotekę z koleżankami które lubią pop, dance i jakoś to znoszę i nawet tańczę z nimi (parę razy do roku).

Gość gość
bo ta cała kaszaniasta jest p*****lnięta :o

jak wygląda takie gardzenie??? ja kocham metal, nie czuję się normalna, nie uważam że to ambitna muzyka, po prostu nie wyobrażam sb życia bez tego.

Gość gość
to określenie ''gardzę'' nie jest moim że tak powiem autorskim to po prostu odpowiedź dla forumowej satanistki na post o tym kim tam ona gardzi pozdr. autorka

Gość Taki_jeden_964
Co znalazłem w metalu ? Przede wszystkim siłę jaka drzemie w tej muzyce, której nie ma w popowej papce. Ale już metalu tyle nie słucham co kiedyś.

Gość gość
a ile masz lat?

Gust to rzecz prywatna. Są ludzie którzy gardzą tymi co nigdy nad morzem nie byli, a drudzy śmieją się z tych, co nigdy na nartach nie zjeżdżali... Człowiek to tylko dowód, że głupota nie pochodzi od jego Boga ale od przodka jego, małpy.

Gość gość
ludzie którzy po 30 r.ż. słuchają metalu (są oddanymi fanami na śmierć i życie, nie że ''tak sobie'' słuchają bo lubią) są niedorozwinięci społecznie.

Gość gość
gość wczoraj A mnie właśnie wkurza ta mała kasiaszatanistka, bo przez nią i jej podobnych smarkaczy ludzie myślą, że każdy fan metalu to idiota, dzieciak, dziwoląg itp. pechowiec.gif ja mam 33 lata i nadal słucham metalu (zaczęłam mając 16 lat). dla mnie to jest wspaniała muzyka co nie znaczy, że wielbię wszystkie zespoły i gatunki metalu, o nie. są takie, które wyśmiewam, takie których nie znoszę. poza metalem słucham też muzyki klasycznej, okazyjnie jazzu. czasem idę na dyskotekę z koleżankami które lubią pop, dance i jakoś to znoszę i nawet tańczę z nimi (parę razy do roku). mmmmmmmm Dokładnie. To przez takie jak Kaśka ludzie mają dziwne podejście do fanów tej muzyki. Do autorki. Wątek chyba dotyczy konkretnie tej osoby. Piszesz czas dorosnąć. W pewnym sensie się zgadzam, ale nie odnośnie gustu muzycznego, tylko podejścia do własnego gustu muzycznego i gustu muzycznego innych. Sama mam grubo po 30-stce, słucham tego szarpania po strunach od 15-stego roku życia, ale takiego podejścia nigdy nie miałam. Z resztą po co?

Gość gość
Nic .Kto dziś slucha metalu ? Gimbaza ?

Temat został załozony w celu strollowania mojej osoby, bo sama załozyłam temat "Mocno gardze sezonowcami, co "wyrośli" z metalu", gdzie skrytykowałam ludzi uwazających muzyke metalową za coś infantylnego z czego sie niby wyrasta. Nie dyskutować, nie karmić trolla. Szkoda czasu :)

"Nic .Kto dziś slucha metalu ? Gimbaza ?" Dziwne, pytanie, biorac pod uwage że na każdym koncercie metalowym sa tłumy(np 25 tysięcy osób na Iron Maiden w czerwcu w Poznaniu) a płyty z muzyką metalowa świetnie sie sprzedają. Mnóstwo ludzi słucha metalu, trollu :)

Gość gość
Każde zaślepienie jest złe. Słucham czasem metalu, jak i innych gatunków i jakoś nie czuję się źle tratowana przez społeczeństwo z tego powodu...