Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polaczki mam do was mega trudne pytanie

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego uważacie, że zdrowe dziecko ma być tucznikiem ohydnym, który nie ma siły się ruszać, a osoba szczupła ma wyniszczony organizm, bo przecież jak to możliwe żeby godzinę po obiedzie nie chcieć kolejnego kotleta z kartoflami, ew. paczki ciastek z biedronki? A jak jeszcze dojdzie do tego skrajne przemęczenie organizmu spowodowane 20-minutowym truchtem to już na pewno nastąpi śmierć w ciągu tygodnia. Ja pierdo'le, dlaczego jesteście tak kure'wsko tępi??

Gość gość
spadaj palancie o czym ty pieprzysz, idź sobie zwal to ci przejdzie, ja jestem szczupły a mogę nawet czasami zjeść 2 obiady i nie przytyje nawet kilo także papa

Gość gość
dlaczego pytanie do wszystkich: Polaczki? nie wszyscy są "tacy tępi"!

Gość gość
a kto tak uważa?? przecież oczywiste jest, że lepiej być szczupłym i dbać o siebie, swoją kondycję i zdrowie.

Gość gość
16:54 pomarzyć dobra rzecz tłuściochu je'bany 16:57 prawie wszystkie kobiety 40+, u facetów tego nie widzialem

Gość gość
o co tu chodzi?

Gość gość
17:02 to prawda ty palancie, mogę jeść ile chcę i nie tyję, zjem podwójny obiad np. schabowego z ziemniakami a za 10 min to samo, później np. zrobię sobie frytki a nic nie przybędzie, no cóż, zazdrośnik !!

Gość gaajowy
takim p********iem o zdrowym odżywianiu to ktoś fajny temat spalił. Tylko zdrowe odżywiani i zdrowe odżywianie i jeszcze raz sport. W końcu ludzie przestali odwiedzać temat i mimo zdrowego odżywiania temat zdechł. Ciekawe czy to nie ta sama nawiedzona osoba tu pisze?

Gość gość
17:09 tez wogóle nie tyje to nie ten wiek zje'busie pierdo'lony

Gość gość
ale to chyba temat o tuczeniu dzieci jest o ile dobrze zrozumiałem . często matki pasą dzieci jak małe świnie to fakt.

Gość gość
S********j