Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być paniusią. Nic nie robić tylko chodzić po sklepach, do kosmetyczki

Polecane posty

Gość gość

Chodzic ubrana elegancko, jak lasencja, nie jak plebs...jak 99% dziewczyn w tych samych szmatach z sieciówek i ciucholandów. W ubrania od projektantów, marek typu Chanel, YSL, Dior, Dsquared2 itp Chodzic po perfumieriach z psiapsiółką, kupowac drogie kosmetyki, potem isc do kawiarni na Nowym Swiecie czy Chmielnej, inni zapieprzają w robocie, a my godzina 12 siedzimy i pijemy cappuccino :) Rundka po Złotych, innego dnia po Arkadii, Galerii Mokotow, albo do Vitkaca kupic kozaczki armaniego na zime czy plaszczyk burberry na plazu trzech krzyzy. Wieczorem do kosmetyczki, na full serwis. W poniedzialek do fryzjera, do fryzjera bym chodzila 2 razy w tygodniu :)

Gość gość
Każda kobieta by tak chciała tylko nie kafeterianki bo są inne cele i pasje hahaha :-D

Gość gość
Zatrudnij sie w agencj towarzyskiej a spełnią ci sie marzenia.Bedziesz leżec****achnieć.

Gość gość
Widze ze prawiczki mają coraz to nowe fantazje

Gość gość
Kazda kobieta by tak chciala ;) sprawiac sobie przyjemnosci a nie pracowac i sie stresowac ;) tylko tu sie malo ktora przyzna, same kobiety ''sukcesu'', niezalezne feministki ;)

Gość gość
A ja bym chciala miec prace tak dobrze platna, ze w dni wolne byloby mnie stac na to powyzsze :D

Gość gość paniusaia
wszystko w waszych rękach :)

Ile ja tak lat spędziłem, godzina 12 rano, a ja z kumplem kawka papieros i lufa :D. Wszyscy w robocie, a my w ciągłej podróży. W sumie nic się nie zmieniło, tyle że jestem czysty.