Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy foteliki z wózków 3w1 są

Polecane posty

Gość gość

Tak samo bezpieczne jak foteliki samochodowe? Ja wiem ze to fotelik i to ale zastanawiam się czy nie lepiej kupic wózek 2-1 i fotelik samochodowy osobno.

Gość gość
a po co oddzielnie?? fotelik samochodowy i do wózka to jest to samo. jest bezpieczny. w wózku 3 w 1 fotelik mozesz wpiąc do stelazu a kupujac oddzielnie nie bedzie takiej możliwosci. no chyba ze dokupisz odpowiednie adaptery ale z tym jest ciężko.

Gość gość
Dlatego sie zastanawiam. Nie wiedziałam czy takie foteliki posiadają odpowiednie atesty itd.

Gość gość
spokojnie. dużo osób kupuje wózki 3 w 1. chyba ze chcesz kupic odzielnie. ja bede kupowac wózek na czesci. wszystko oddzielnie czyli fotelik tez musze kupic oddzielnie. wózek quinny buzz i fotelik maxi cosi i tam jest możliwosc wpiecia za pomoca adapterów fotelika do wózka. a do fotelika mozna kupic taką podstawke do samochodu tylko taka przyjemnoś sporo kosztuje bo nowy zestaw fotelik i baza ponad 1000 zł. no chyba ze kupisz uzywany to bedzie taniej

nie wszystkie foteliki z wozkow 3w1 maja atesty, chyba ze kupujesz wszystko z jednej firmy, lub z fotelikiem sprawdzonym, bo producenci teraz sprzedaja wozki z fotelikami maxi cosi np. bo sa bardzo popularne ale i solidne

Gość gość
Zależy jaka marka wózka, nie wiem sama. Ja tam wózka byle jakiego jak i fotelika bym nie kupiła w życiu. Tak jak sprzedają gdzieś w biedronce super foteliki, wózki... Jak firma produkuje wszystko to tak serio jest do niczego. My akurat mamy zestaw 3 w 1 z fotelikiem Graco. Fotelik jest Graco snugsafe i zestawik uważam za taki już z "górnej półki". Dobrej jakości, masywne, bezpieczne. Producent znany od lat na rynku art dziecięcych więc zaufałam. Jak na dzień dzisiejszy używa się dobrze

Gość gość
Zgadzam się z poprzedniczką, zależy co się kupi. Akurat mamy Graco Snugsafe tez z wózkiem zakupiony i jestem zadowolona. Fotelik fajny i wózek tez więc akurat u nas się ta teoria sprawdziła