Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rakija89

Mam nowotwór,moje życie się kończy

Polecane posty

Gość Rakija89

W zeszły piątek odebrałam wyniki. Mam nowotwór trzustki!!! Mam 3 letnie dziecko,BOŻE jak ja chce zyć!!! Docencie to co macie,bo ja juz jestem skończona,w sr mam I chemie

Gość gość
Nie mów,musi być dobrze.Bede sie modlić za Ciebie.Dziecko Cie potrzebuje,musisz być silna. Powiedz prosze jakie objawy chorobowe miałaś?

Gość gość
Współczuje, ale zycze zebys sie wyleczyla, jakie objawy miałaś. ?

Gość messeria
Rak to nie wyrok;) może nie jest złośliwy... skoro kierują Cię na chemię to znaczy, ze chcą coś robić bo widzą sens pomocy. uwierz mi-gorzej jeśli odesłaliby Cie z tymi wynikami do domu i nic więcej. Co Cie sklonilo do pojsscia do lekarza?

Gość gość
0/10 Ciekawe czy jak naprawde będziesz chora to będzie ci do śmiechu

Gość amalinka
Rakija, to strasznie niesprawiedliwe i podle, co Cie spotkalo. Nic nie zawinnilas, a masz teraz taki ogromny problem. Co mozna zrobic to wyznaczyc soebie cel - bede zdrowa. Nie brac w ogole innej mozliwosci pod uwage. Robic wszystko co mowia lekarze, wprowadzic odpowiedznia diete, relaksacje, medytacje, modlitwe, jesli jestes wierzaca. W domu w widocznych miejscach powiesic kartki z zapisanym celem: PELNIA ZDROWIA. Wiara czyni cuda. Wyleczysz sie i bedziesz cieszyc sie dlugim zyciem. Nie ma innej opcji.

Gość Rakija89
Zaczeło sie od problemow z wyproznianiem,myslalam ze mam zespol jelita wrazliwego, biegunka,a pozniej zatwardzenie, z badan krwi nic nie wyniklo,jedynie podwyzszony poziom leukocytów,poźniej usg i biopsja potwierdzila podejrzenia. Wiecie co?! Zycie jest niesprawiedliwe!!! ;( z czego to k******o sie bierze?? Strace wlosy, bede wrakiem,po co mi takie źycie?! Nie bedzie mi nawet dane widziec jak moje dziecko pojdzie do I klasy! To jest podobno jeden z najgorszych nowotworow,teraz czuje sie w miare ok i gdyby nie te badania to bym sie nie dowiedziala!;( lepiej zyc w nieswiadomosci chyba niz uslyszec taka diagnoze!

Gość kasia211
Pamiętaj-nadzieja umiera ostatnia. Moja mama też miała raka, niestety przegrała z nim walkę. Ale z Tobą tak być nie musi. Rak to nie wyrok. Masz córkę, która Cię kocha i Cię potrzebuje, masz rodzine, przyjaciół. Nie poddawaj się. Najgorsze jak się załamiesz psychicznie, wtedy nie dasz rady-uwierz mi. Wiara czyni cuda. Trzymaj się, życzę zdrówka kochana !:*

Gość kasia211
Ludzie żyją z rakiem latami, mają się dobrze. Musisz uwierzyć, ze dasz rade !

nie możesz się poddać! teraz jest zaawansowana technologia i wykryto go u cb wcześnie :( walcz po to się walczy aby wygrywać :( masz dopiero 25lat? całe życie przed tb! walcz!

Gość Rakija89
Najgorsze jest to ,ze Ci ludzie,co o siebie nie dbaja,dozywaja poznej starosci! Ja kocham sport, dbam o siebie i co?! Czemu akurat ja ?! Czy Bóg istnieje? Czemu zabiera mojemu dziecku matkę? Na takie nowotwory umieraja starsi ludzie. Ja jestem młoda,wydawalo by sie,że mam całe życie przed soba.a tu diagnoźa i człowieka z nóg zwala. Niech mi te włosy wylecą! Ale chce źyć

Gość gość
Mi juz pol trzustki wycieli ze wzgledu na guzy... I mam sie dobrze...tylko musze cukier obserwowac... Bez paniki... Ponad 50% skutecznosci leczenia to psychika wiec...

Gość gość
Może w dzieciństwie jadlas dużo slodyczy

Gość Rakija89
Dziekuje Wam dziewczyny, ale ja więm,że jedną nogą jestem w grobie .... Dziadek od mojego męża przyjmując chemie codziennie rano biegał po korytarzu w szpitalu:) i ćwiczył. Pół życia po górach chodził,lekarze się dziwili,że tak znosi chemię... Ja się cholernie boję, masakrycznie

Gość Rakija89
Martyna 33, dzieki za pocieszenie,ale dlaczego Bóg kaze mi tak cierpiec? Czym ja sobie zasluzyłam na taki los??! Nikomu krzywdy nie zrobiłam ! Boje się tej chemii

Gość gość
Nie ruszaj Boga,Bóg nikogo nie karze.Tym bardziej małego dziecka by mu matka odeszła.To los jest parszywy a Ty bedziesz żyć i cieszyć się zdrowiem.Móld się i wierz że stanie się cud.Chemii sie nie bój.

Gość gość
ty tutaj na boga nie zwalaj winy raczej przypatrz sie swoim grzechom np horoskopy a to jest bałwochwalstwo za kture twoje dzieci do 4 pokolenia będą cierpieć ale to sa konsekwencje grzechu a nie ze bóg karze to tak samo bys powiedziała ze wypiłas trucizne i bóg skazał na smierc

Gość gość
Dobrzy ludzie cierpia umierają Chuje i k*****y zyją i pozostają na tym pieknym swiecie aby nadal gnebic ludzi taka niesprawiedliwosc jest byla i bedzie niestety

Gość gość
Autorko nie znamy się, ale wiedz, że będę Cię wspierać duchowo. Musisz walczyć, bo masz dla kogo. Z całego serca Ci życzę byś dożyła tego momentu aż syn zacznie przyprowadzać dziewczyny do domu na noc :D Będzie dobrze Kochana! Musi być.

Gość gość
Do wczesnych objawów raka trzustki zalicza się: brak łaknienia, osłabienie, utratę masy ciała, dyskomfort i ból w jamie brzusznej, świeżo wykrytą cukrzycę lub zakrzepowe zapalenie żył, żółtaczkę, odbarwione stolce, ciemny mocz, świąd skóry, mdłości, wymioty, szybkie uczucie sytości, depresja oraz nietolerancja glukozy. Miałaś coś z tych objawów?????

Gość gość
musisz prze.baczyc sobie i inym ludziom i wiara ze jjezzuus ciebie uzdrowi zaufanie to 2 warunki z 5 kture trzeba spejłnic by byc uzdrowio.nym resz.te nie pamiętam bo to długie konferencje ale jak ch.cesz to wrz.uce na dod.ane a pozatym sórowa dieta we.geta.rianka nie goto.wana ksie.gzke dieetta alellluja napisał ja cho.ry czło.wiek na ra.ka jak wyzd.rowiał z r.aka

Gość Rakija89
Miałam problemy z wypróżnianiem i szybkie uczucie sytości. Oprócz tego żadych objawów. Słaba byłam.... Ale po chemii będe wrakiem,widziałam jak to wygląda! Będę taką samą roślinką! Przeraża mnie to! Po pierwszej chemii włosy mi wylecą?! Zawsze wylatują??

Gość gość
Włosy odrosną... Rak to w dzisiejszych czasach choroba przewlekła a nie śmiertelna. Dasz radę... za kilkanaście miesięcy życie Twoje wróci do normy. Zobaczysz!

Gość gość
Dziewczyno, Ty nie masz innego zmartwienia tylko włosy ?? coś mi się wydaje, że to jakieś prowo

Gość gość
włosy ci odrosną,ale nie bądz pesymistką,jeszcze będziesz cieszyć się życiem,po chemi będziesz czuła się fatalnie przez 3 dni,potem będzie lepiej.Modlę się za ciebie,o ile to nie prowo?!Bo tu wszystko ostatnio jest możliwe.

Gość gość
sa retransmisje spotkanie w licheniu 2014 rekolekcje z ojcem johnem bashoborą nauka druga i pierwsza http://dobremedia.org/

Gość Fryzjerka1254
Widziałam wiele kobiet po chemii W nielicznych przypadkach włosy odrastały takie same jak przed chemią a w przeważających były grubsze i było ich więcej U kilku klientek zaczęły się dodatkowo kręcić Pamiętam jak jedna z nich przychodziła na trwałą ondulację i miała 3 włoski na krzyż Kiedyś przyszła i powiedziała nam o swojej chorobie i więcej je nie widziałyśmy Myślałyśmy że umarła -A ona przyszła jednego razu i żadna jej nie poznała Włosy grube gęste i kręcone jak u celebrytki-szok normalnie!