Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zagubionaBabka27

zaproponowal spotkanie i milczy co robic

Polecane posty

Go艣膰 zagubionaBabka27

Kolega (ktory mi sie podoba ale rzadko sie widujemy) w odp na urodzinowego smsa zadzwonil do mnie przedwczoraj i zaproponowal zebym przyjechala do niego i jego znajomych na weekend na koncerty. Powiedzialam, ze to przemysle etc. Namawial i w ogole. Juz piatek sie konczy a z jego strony cisza ;/ Glupio mi samej zadzwonic i sie wpraszac. Mialam nadzieje, ze zadzwoni i zapyta czy bede. Ale zero odzewu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Liczylam, ze dzis zadzwoni/napisze z pytaniem czy bede i o ktorej czy cos. Ech glupia ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶esz napisa膰 smsa 'i jak z jutrem?' jak nie odpisze, to ju偶 nie pisz i nie truj mu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
olej go, wiadomo 偶e facet ma ci臋 gdzie艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba, 偶e on czeka na odp od ciebie, takie rzeczy si臋 ustala, m贸wisz, 偶e to przemy艣lisz do pi膮tku i aby odezwa艂 si臋 w pi膮tek z rana to mu powiesz albo 偶e ty zadzwonisz bo potem nie wiadomo kto ma si臋 odezwa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubionaBabka27
Boje sie mu narzucac;( On jest taki ze zawsze wszystkich zaprasza etc jest towarzyski i w ogole;/ a jak znim rozmawialam to byl po 3-4piwkach. teraz jest na wieczorze kawalerskim;/ kurde pewnie tak zagadywal a ja sie podjaralam;( mamy po 29 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pod koniec rozmowy powiedzialam mu ze to przemysle a zeby on sie odezwal co i jak robimy z transportem i dojazdem na koncert. A on--> samo wyjdzie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To zadzwo艅 do niego, b臋dziesz mia艂a jasn膮 sytuacj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZagubionaBabka27
to wyzej to ja nick sie nie wpisal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiedzia艂a艣 mu pod koniec rozmowy aby si臋 odezwa艂 co i jak z transportem etc a jeszcze nie wiedzia艂a艣 czy p贸jdziesz, dziwne to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubionaBabka27
Zadzwonie - on jest na kawalerskim wieczorze ;/ jak sie pierwsza odezwie to z grzecznosci powie przyjedz etc..a potem bede kurde czekala na dworcu a on sie nie pojawi bo zapomni:( jakby sie sam odezwal to bym wiedziala, ze choc troszke mu zalezy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to nie dzwo艅, wiesz z tego co wiem to jak facetowi zale偶y to zawsze zadzwoni wi臋c poczekaj cierpliwie jak nie zadzwoni b臋dziesz wiedzia艂a 偶e nic z tej znajomo艣ci nie b臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubionaBabka27
masz racje. dziekuje. A jesli jutro zadzwoni? to co ja w ciagu godziny mam wskoczyc w busa i jechac ponad 4 godz?:( nie pojade jesli sie dzis nie odezwie:( a szkoda:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antoiineette
kurcz臋, ci臋偶ka sprawa. te偶 czasem miewam takie niejasne sytuacje i nienawidz臋 ich :( to dziwne, bo gdyby mu zale偶a艂o to by nie powiedzia艂, 偶e "samo wyjdzie". chyba, ze to taki typ faceta, kt贸ry ma kobiet na p臋czki i chce 偶eby to one same o niego zabiega艂y, bo to go dowarto艣ciowuje czy co艣. ja napisa艂abym do niego smsa jutro rano (albo lepiej w po艂udnie, 偶eby ju偶 troch臋 ogarn膮艂 kaca po kawalerskim) z pytaniem: "Jak po wieczorze kawalerskim?" czy co艣 w tym stylu. je艣li mu cho膰 troch臋 zale偶y to powinien spyta膰 czy go odwiedzisz. a je艣li ju偶 o tym zapomnia艂 albo zaprosi艂 sobie kogo艣 innego (skoro m贸wisz, 偶e on tak wszystkich zaprasza...), to trudno- jego strata ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubionaBabka27
Myslalam, ze cos z tego bedzie :( A tu dupa zdechla :o Nastepny ktory mnie wystawil do wiatru i dla ktorego bylam dobra na raz ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak jutro zadzwoni no to nie pojedziesz, ale powinna艣 mu wyt艂umaczy膰 偶e powinien by艂 zadzwoni膰 do ciebie dzie艅 wcze艣niej bo ty nie jeste艣 w stanie w ci膮gu godziny si臋 wyszykowa膰, a tak serio to je艣li nie zadzwoni do ciebie z tego wieczoru kawalerskiego to chyba za bardzo mu nie zale偶y na waszej znajomo艣ci, facet jak mu zale偶y to dzwoni. Najlepiej b臋dzie dla ciebie jak go zapomnisz co艣 czuj臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antoiineette
Aa, mieszkacie daleko od siebie... no to ju偶 w og贸le niedobrze. mo偶e jestem pesymistk膮, ale wg mnie nie powinna艣 liczy膰 na to, 偶e dzi艣 si臋 odezwie. je艣li tak- to super. ale zak艂adam, 偶e troch臋 sobie wypi艂, mo偶e nawet troch臋 du偶o i dzi艣 ju偶 nie b臋dzie mia艂 do tego g艂owy. na wszelki wypadek we藕 jutro rano troszk臋 si臋 przygotuj, jak si臋 nie odezwie, mo偶esz mu wys艂a膰 takiego smsa z pytaniem: "Jak po wieczorze kawalerskim?", jak po prostu odpisze, omijaj膮c temat Waszego spotkania, olej ten temat. je艣li w og贸le nie odpisze- olej jego. je艣li odpisze i Ci臋 zaprosi- zastan贸w si臋, mo偶e jednak warto jecha膰 4 godziny busem, weekend to tak偶e niedziela ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubionaBabka27
To wyzej o tym ze mu dalam i ze na raz to PODSZYW. Nie bylo seksu! choc kilkakrotnie niewiele brakowalo, ale zawsze stopowalam. Macie racje na kawalerskim i to jeszcze po % powinien tym bardziej zatesknic. On nie ma kobiet na peczki, wrecz przeciwnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubionaBabka27
Atoinnette - Wiesz tak naprawde to 5 min i jestem spakowana i wyszykowana do niego.:D Ale kurcze chcialabym by wykazal troche inicjatywy:( zaprosil okey bo on tak ma, ze jest otwarty mily etc i boje sie ze tylko rzucil tekst i tyle:( glupia jestem:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedni po % t臋skni膮 inni nie:) inni po % zapominaj膮 si臋 tak偶e nie sugeruj si臋 tym 偶e teraz jak jest na imprezie powinien ciebie lepiej pami臋ta膰:) jak si臋 nie odezwie przez ten weekend nie zale偶y mu na tobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale jeste艣 g艂upia, wszystkie kobiety chca tylko zeby sie za nimi ugania膰 jak pies... Nie wystarczy Ci 偶e raz powiedzia艂, poprosi艂?? Nie?? On teraz czeka na Twoja decyzje. My艣li 偶e masz rozum i nie trzeba Ci milion razy powtarzac tego samego... Ale najbardziej bys sie cieszyla jakby Ci stale trul tym d**e... Nie no pewnie wtedy tez bys sobie wymyslila jakis powod do narzekania. BABY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubionaBabka27
To bede czekac..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No raczej czekaj:) chyba 偶e chcesz si臋 o艣mieszy膰 偶e za nim latasz:) przez weekend powinien si臋 odezwa膰 a jak si臋 nie odezwie to na koniec weekendu napisz mu smska: " Cze艣膰, zapomnia艂e艣 o mnie? Co s艂ycha膰?":) i jak nie odpisze b臋dziesz wiedzia艂a na czym stoisz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zagubionaBabka27
Kurde a ma wolna chate teraz i w ogole;(

Udost臋pnij ten post