Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę rzucić palenia

Polecane posty

Gość gość

Próbuję wciąż i zawsze się poddaję. Matka pali, znajomi palą, zamiast wspierać tylko przeszkadzają. Nie chcę już palić tego g****a :(

Gość gość
Wiem, jest ciężko. Ale tylko Twoja własna silna wola może Ci pomóc. Żadne tabletki, plasterki i inne d**erele. Na pocieszenie powiem Ci, że ja wytrzymałam 3 tygodnie bez fajki. No i od przedwczoraj znów się zaczęło.

Gość Ale to już było
Dawniej myślałam podobnie.Próbowałam kilkakrotnie rzucić palenie.Po 25 latach wreszcie udało się, aż sama nie mogę w to uwierzyć. Paliłam nałogowo 25 lat .Obecnie nie palę 4 lata.

Gość gość
Mnie najdłużej udało się wytrzymać 3 miesiące. W domu mogę przesiedzieć cały dzień, czymś się zajmę i nawet nie myślę o fajce, ale już wieczorem wyjdę na pizze czy piwko i odpale się za cały ten czas kiedy nie paliłam. Brak mi motywacji i wsparcia. Marek, Ty próbowałeś może ten desmoxan? Może spróbuję, nie zaszkodzi.

Gość gość
Ale to już było jak to zrobiłaś? Podziel się sposobem :)

Gość gość
Ja próbowałam ten desmoxan. Straszne g****o. Tydzień miałam po nim rozwolnienie (mój znajomy też). Palić, owszem nie paliłam. Nie czułam potrzeby. Ale po kuracji wystarczyło, że poczułam dymek.. Przepadłam. Silna wola - tylko tak rzucisz palenie.

Gość gość
Staram się bardzo. Chyba zostało mi próbować do skutku. Pluję sobie w brodę, że w ogóle zaczęłam palić to świństwo :o

Gość gość
idz na biorezonans ja nie palę już 5 lat właśnie dzięki tej metodzie