Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZestresowanaOkularnica

Lekkie opóźnienie

Polecane posty

Hej Ostatni @ miałam 1 sierpnia, planowo. Teraz powinnam dostać 28 sierpnia, póki co mam 2 dni opóźnienia. Po ostatnim @ byłam u ginekologa, powiedział, że wszystko jest ok. Fakt, miałam trochę stresu w tym miesiącu, ale nawet nie mam objawów jak zawsze przed @. Od ostatniego @ nie współżyłam. Myślicie, że powinnam się martwić? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
no jesli od ostatniego @ nie współzyłas tio czym masz sie martwic?? wiatropylna chyba nie jestes. jesli cie to nie pokoi to zrób test.

Martwię się, bo współżyłam wcześniej. Lekarz może przez badanie stwierdzić ciąże chyba dopiero w 6. miesiącu. A na początku, gdy płód nie zajmuje całej macicy może występować @. Nawet do 4 miesiąca. W mojej rodzinie były takie przypadki.

Martwię się, bo współżyłam wcześniej. Lekarz może przez badanie stwierdzić ciąże chyba dopiero w 6. miesiącu. A na początku, gdy płód nie zajmuje całej macicy może występować @. Nawet do 4 miesiąca. W mojej rodzinie były takie przypadki.

Gość gość
Przepraszam, ale ile Ty masz lat ???

Gość gość
nawet weterynarz potwierdziłby ciążę wcześniej, nie wiem gdzie ty się takich głupot naczytałaś, a miesiączka w ciąży NIE WYSTĘPUJE

Chodziło mi o 6. tydzień. Wybaczcie. A co to za różnica ile mam lat?