Gość profeus Napisano Luty 1, 2019 Idź do EuroKadry, tam powinni wam na spokojnie dać pracę, tylko musicie w należyty sposób do tego podejść. Generalnie na rynku nie ma większych problemów z zatrudnieniem, da się je znaleźć dla dosłownie każdego - bo też firmy mają spore braki kadrowe. A właśnie przez agencję można trafić na znakomite zatrudnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peraten Napisano Marzec 13, 2019 Przez agencję pracy jest zdecydowanie najłatwiej - dużo opcji zatrudnienia na dobrych warunkach, ale to kwestia taka, jakie macie oczekiwania. Na pewno pod względem możliwości zatrudnienia wszystko poszło w dobrym kierunku i jeśli ktoś chce mieć pracę, to ją dostanie. Po prostu - wykorzystujcie możliwości rynkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ala99 Napisano Sierpień 9, 2019 proponuję szukać mimo wszystko ofert pracy w internecie to najlepsza metoda i dzięki temu będziesz mogła składać CV tam gdzie faktycznie kogoś szukają bez stresu, bez wstydu ja wiem jak to jest,bo jeszcze kilka miesięcy temu też szukałam pracy i wysyłalam chyba 100 CV i nic. ale to wszystko przez to, że szukałam na nieodpowiednich dla siebie stronach w końcu udało się znaleźć wymarzoną pracę na pointr.pl więc jak widzisz ? można... tylko się nie stresuj i bądź cierpliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2019 Jeżeli macie problem ze znalezieniem pracy to polecam wam skontaktować się z firmą www.beetsma.pl Jest to świetna agencja pracy dzięki, której mam całkiem niezłą pracę, którą lubię. Tam na pewno otrzymacie pomoc i zaczniecie zarabiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Likra Napisano Listopad 8, 2019 Pod względem szkół medycznych Studium Pracowników Medycznych i Społecznych nie ma sobie równych. Ukończyłam tutaj kierunek Technik dentystyczny, miałam praktyki za granicą i poziom był naprawdę wysoki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilusia58 0 Napisano Styczeń 24, 2022 Ja na Twoim miejscu poszukałabym w agencji pośredniczącej w zatrudnieniu pracownika. Na stronie: https://krakow.dlawas.info/wiadomosci/kiedy-warto-skorzystac-z-pomocy-agencji-zatrudnienia/cid,18758,a jest artykuł, z którego wynika, że sporo firm decyduje się na takie rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilusia58 0 Napisano Styczeń 24, 2022 Ja na Twoim miejscu poszukałabym w agencji pośredniczącej w zatrudnieniu pracownika. Na stronie: https://krakow.dlawas.info/wiadomosci/kiedy-warto-skorzystac-z-pomocy-agencji-zatrudnienia/cid,18758,a jest artykuł, z którego wynika, że sporo firm decyduje się na takie rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belluś 0 Napisano Październik 21, 2023 Ja chociaż dostałam się do pracy to nie idzie mi w niej i szefowa daje do zrozumienia że nie nadaję się. Znowu mnie czeka rozsyłanie CV. Umowa kończy się w tym miesiącu. Więc ponownie będę musiała się wysilić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dudka 0 Napisano 10 Czerwiec Nie wiem czy słyszałeś o pracownicybudowlani.pl/? Najlepiej to sobie wejść na tą stronę i w wyszukiwarce wybrać zawód, który Cię interesuje i rejon. Mają bardzo korzystne stawki, niektóre propozycje z zakwaterowaniem. Oferty masz od samych pracodawców, więc od razu możesz sprawdzić firmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bumcykcyk2 3 Napisano 11 Czerwiec Ja mam 32 lata i nigdy nie miałem pracy. Dzwoniłem do zakładów komunalnych czy nie potrzebują przypadkiem pracownika po administracji, ochronie środowiska, kadrach i płacach a ta ... co odebrała telefon z takim zdziwieniem i triumfalizmem w głosie odpowiedziała "Raczej nie". Rozłączyłem się bez słowa. Wstyd się tak trochę uderzać w różne miejsca z pytaniami o pracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika232 1 Napisano 23 Lipiec Jak szukasz obcokrajowców, to przemyśl współpracę z AB OVO Solutions, którzy sprawnie pomagają znaleźć wykwalifikowanego pracownika, przy czym pomagają we wszystkich kwestiach prawnych i administracyjnych. Bezpośrednio skontaktujesz się z nimi pod 519 693 657 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicja_ala 0 Napisano 29 Lipiec (edytowany) Dnia 10.06.2024 o 12:27, Dudka napisał: Nie wiem czy słyszałeś o pracownicybudowlani.pl/? Najlepiej to sobie wejść na tą stronę i w wyszukiwarce wybrać zawód, który Cię interesuje i rejon. Mają bardzo korzystne stawki, niektóre propozycje z zakwaterowaniem. Oferty masz od samych pracodawców, więc od razu możesz sprawdzić firmę. Edytowano 29 Lipiec przez alicja_ala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicja_ala 0 Napisano 29 Lipiec Dnia 11.06.2024 o 20:06, Bumcykcyk2 napisał: Ja mam 32 lata i nigdy nie miałem pracy. Dzwoniłem do zakładów komunalnych czy nie potrzebują przypadkiem pracownika po administracji, ochronie środowiska, kadrach i płacach a ta ... co odebrała telefon z takim zdziwieniem i triumfalizmem w głosie odpowiedziała "Raczej nie". Rozłączyłem się bez słowa. Wstyd się tak trochę uderzać w różne miejsca z pytaniami o pracę. No ale minęło już trochę czasu i teraz raczej się szuka pracy online. No chyba że się wybierasz na praktyki zawodowe i dostajesz skierowanie. Przyjemniej jak robiłam praktyki w szkole Faber, zostałam pokierowana do firmy, w której mogłam (ale nie musiałam) odbyć praktyki zawodowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bumcykcyk2 3 Napisano 29 Sierpień Zdecydowanie wolę osobiście zanosić dokumenty rekrutacyjne. Wywieram w ten sposób większą presję do pochylenia się nad nimi. Mam opory przed wysyłaniem CV przez Internet. Że to rozsyłam w masowych ilościach a potem się to wala u kogoś na komputerze. I tak nikt nie odpowiada na nie. Mam wrażenie że zaraz wszyscy będą mnie wytykać palcami "to ten co tak nachalnie rozsyła". Już dawno był zdobył jakieś doświadczenie w pracy, którego tak się domagają na każdym kroku przedsiębiorcy, gdyby oni uczciwie traktowali instytucję stażu - jako naukę stażysty. Niestety, oni kosmiczne wymagania mają i za darmo (za państwowe pieniądze) chcą mieć wykwalifikowanego pracownika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach