Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojego męża podniecają rozmowy o moich byłych kochankach

Polecane posty

Gość gość

mojego męża podniecają rozmowy o moich byłych kochankach

Gość gość
osiąga mocną erekcję wtedy gdy mu opowiadam, jak ktoś (konkretny) mnie pragnie, jak się całowaliśmy, co robiliśmy. Co sądzicie o tym?

Gość gość
Mój ma tak samo, każe mi opowiadać ze szczegółami jak i co robiłam ze swoim ex. Podnieca go to mocno i po tym wszystkim kochamy się mocniej :) Czasem mnie to męczy ale czasem też się nakręcę :)

Gość gość
Mój mąż był moim pierwszym. Wcześniej miałam chłopaków, z którymi się całowałam, lekkie "przytulanki" ale mnie to trochę niepokoi... Po takich rozmowach jest mocno nakręcony. A bez nich w zasadzie w ogóle.

Gość gość
Mi to wygląda na taką przypadłość że wkrótce sam będzie cię namawiał do kontrolowanej zdrady żebyś mu opowiadała albo żeby był przy tym.

Gość gość
wie, że nie ma żadnych szans na zdradę kontrolowaną. Co byście zrobiły na moim miejscu? Tolerowaly to?

Gość gość
będzie cię namawiał aż się zgodzisz

Gość gość
Ale nie ma szansy, żebym się zgodziła. Powiedziałam, że jeśli będzie mnie namawiał to się rozstajemy i do tematu nie wraca.

Gość gość
czyli proponował..?

Gość gość
tak, powiedział, że nie miałby nic przeciwko. Skończyło się na kilku awanturach. Potem było ok. Powiedział, że rozumie. Jest to dziwne, bo jak kiedyś podrywał mnie kolega, to prawie się bili. Te fantazje mnie tak wkurzają, jest to dla mnie dziwne.

Gość gość
Częściej spotykane niż się wydaje.

Gość gość
dzięki, że tu jesteście i piszecie, bo jak się łatwo domyślić głupo mi porozmawiać o tym z koleżanką. W zasadzie z jedną spróbowałam, to się śmiała, że większość facetów marzy o trójkącie. Żebym nie przemowała się zbyt bardzo. Ale ja nie potrafię. Niepokoi mnie to.

rozumiem Cię autorko, mnie też by wkurzało, inna sprawa, że byłych kochanków nie mam, ale taki fetysz w którym mąż namawia zonę do posiadania kochanków wrr wydaje mi się okropny...a od kiedy się odkrył z swoimi preferencjami, nic nie zauważyłaś przed ślubem?

Gość gość
no niestety nie :/ po ślubie powiedział.

Gość gość
oj tam, fajna rzecz - można nieźle fantazjować podczas seksu...

no to pewno miałaś szok, widać nie wszystkiego da się przed ślubem zauważyć. jak się z tym czujesz? bardziej unikasz bliskości czy jak na razie nic ta sfera życia u was na tym nie ucierpiała?

Gość gość
można było jedynie zauważyć, że nie ma dużego libido. A tak zawsze normalnie, nigdy nie było ogromnego ognia, ale było (jest) całkiem przyjemnie. Ostatnio na próbę opowiadałam mu jak kiedyś ktoś mi się bardzo podobał, jak się całowalśmy, jak chciał czegoś więcej, że nadal uważa mnie za piękną kobietę, to mąż prawie eksplodował.Chciał szczegółów. W ogóle lubi rozmawiać o seksie podczas naszego.

Gość gość
nie ma problemu, możesz mu wymyślać różne historyjki i podniecać go tym :)

Gość gość
Ja mam to samo. Jednak żona bujnej przeszłości nie ma więc za wiele opowieści nie było, a szkoda. Ona z kolei też mnie wypytywala i czasem o cos spyta. Niby też ją to kręci.

Gość gość
Kochani, naprawdę jeszcze raz wielkie dzięki, że tu jesteście. Czy z wymyślaniem różnych historyjek to dobry pomysł? Chcę, zeby mąż był pewien, że nigdy nie będę chciała mieć kochanka, chyba, że rozstanę się z mężem. Seks dla samego seksu z kimś obcym mnie w ogóle nie kręci.

Gość gość
to niech fantazjuje - na zasadzie, co bym chciała ...

Gość gość
Jeśli od tego on będzie bardziej napalony a tobie to nie przeszkadza to bawcie się dobrze :)

Gość gość
Przygotuj sobie jakąś ciekawą historię i zaskocz go.

Gość gość
gość z 16.56. Możesz wymyślać tylko nie przesadź. Ja wiem w co bym mojej uwierzył, a w co nie. Każdy ma jakieś zboczenia także mnie już nic nie zdziwi. U nas np. co zaczęło mnie kręcić to np zdarzyło się usiąść nam osobno na czata czy jakas ruletkę z kamerkami i patrzeć jak kolesie próbują np zone uwodzić. Chcesz to spróbuj kiedys z mężem obok. Niezłe napięcie można zbudować. Oczywiście najlepiej z facetami nieśmiałymi, a nie jakimis chorymi napaleńcami. Ale to juz kwestia obustronnego zaufania.

Gość gość
Możesz też w trakcie seksu powiedzieć, że chciałabyś... i tu możesz wodze fantazji puścić o drugim mężczyźnie. Do tego wibrator w zastępstwie i można się bawić w podwójną penetrację jeśli ktoś lubi.

Gość gość
Większa podnieta jest gdy byś Miała seks w trójkacie z obccym facetem.Przezylam to mąz szalał z podniecenia bo obcy miał naprawdę okazałego k****a.Gdy wchodził obcy kochanek w moją cipkę mąż miał samoistny wytrysk a trzymał mnie w objęciach i trzymająć mocno gdy jeczałam podczas seksu z facetem.

Gość gość
wybacz, ale dla mnie to już niesmaczne jest.

Gość gość
A co będzie jeżeli same opowieści to będzie za mało? Albo będzie wywierał presję żebyś się z kimś spotkała?

Gość gość
W fantazjach to można wszystko :)