Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bez obiadów

Polecane posty

Gość gość

Może zabrzmi to głupio, ale jestem już w****iona na maxa na moją matkę i babkę. Pracuję do późna i jak wracam do domu to już od około dwóch tygodni nie ma obiadu dla mnie, bo albo w ogóle nie gotują, albo ugotują i same zjedzą i dla mnie już nic nie ma. Po powrocie nie mam już siły żeby samej sobie ugotować cokolwiek bo wykonuję pracę fizyczną, a one obie siedzą w domu. Babka nic nie robi a matka tylko w ogródku, dla mojego ojca zawsze jest obiad a mnie mają jyż w d***e...

Gość gość
zapraszam do mnie, obiad zawsze jest

Gość gość
jedz cos na miescie. zakupy rób dla siebie i nie pytaj czy oni tez cos chcą. skoro obiad robią dla siebie ty zakupy rób dla siebe.

Gość gość
gość dziś jeżeli oddajesz pieniedze na jedzenie dla siebie matce,to jest zupełne chamstwo,że obiadu nie masz jak przyjdziesz z pracy do domu.jeżeli nie dajesz kasy na jedzenie dla sibie,to nie miej pretensji,żyw sie sama poza domem .

Gość gość
Nie daję kasy, bo się jeszcze uczę i rodzice nie chcieli ode mnie pieniędzy, żebym miała za co szkołę opłacić...

Gość gość
może poproś, żeby jutro zostawiły Ci obiad, bo wracasz głodna i bardzo chciałabyś zjeść coś ciepłego. Może to bezmyślne zachowanie a nie od razu wymierzone w ciebie świństwo...