Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ocet jabłkowy wyleczył mi nadciśnienie.

Polecane posty

Gość gość

Cześć Kochani! W styczniu trafilam do szpitala z ciśnieniem 205/120. Miałam 16 lat. Samoistnie powstałe, genetyczne. Przez pół roku brałam dwie tabletki dziennie. Od 3 tyg piję ocet jablkowy na odchudzanie. Bez zmiany diety nie schudłam, ale choć jedząc dużo nie tyje. Postanowilam odstawic leki. Ponad 2 tyg leków nie biorę, a ciśnienie jest dobre. Z początku słyszałam, że będę je brała do końca życia. Lekarze się mylili ! Piję codziennie, na czczo 2,5 łyżki octu popijając wodą. Mozna się do smaku przyzwyczaić. Dozwolona dawka to 100 ml na dzień. Ocet Develey, Kamisa, choć powinien on być ciemny(Develey). Nic z tanich po 2 zł, bo wyczytać z tyłu można, że jest spirytusowy o smaku jabłkowym - SZKODZI! Właśnie zaczynam też picie oliwy z oliwek. Zobaczymy, jakie będą efekty :) Pozdrawiam!

Gość gość
Z Rossmanna również polecam :) Bio, tani i duży.

Gość gość
Uszkodzisz sobie wątrobę jak nic!

Gość gość
octem jabłkowy bo sie go z jabłek robi wystarczy całe jabłka pokroic do słoika i zalac to woda i sie niech to kisi i z tego po miesiacu bedzie ocet jabłkowy wyleczył cie bo ma dużo potasu głodówka też cie wyleczyła by

Gość gość
Glodowke stosowalam nieraz. Tydzień lub dwa. Potas? Bralam od stycznia przez 2,5 miesiąca w duzych dawkach przepisany od lekarza i nic nie wyleczyl, takze... ;>

Gość gość
autorko słuchaj!!!!!!!!!!!!!ocet jabłkowy tak ale nie z kamisa,bo on jest winny,szkodliwy!!!!!!!!kup sobie ten z rossmana on jest maturalny,wiem co pisze!!!!!!!

Gość gość
Ocet niszczy zaladek, ależ ci ludzie są głupi. Pewnie wazysz za duzo

Gość gość
naturalny nie niszczy zołądka ani niczego,ale musi byc naturalny

Gość gość
Naturalny i rozcienczony

Gość gość
Potas? Bralam od stycznia przez 2,5 miesiąca w duzych dawkach przepisany od lekarza i nic nie wyleczyl, bo ten potas wysikałaś Wiele firm produkuje witaminy, które źle rozpuszczają się zarówno w wodzie, jak i w soku żołądkowym. Jeśli na opakowaniu przeczytacie np. tlenek żelaza Ferryn Acide, czyli po prostu rdza, to nie zawracajcie sobie głowy takimi suplementami i nie obciążajcie nimi żołądka. To nie jest przyswajalne. Lepiej będzie wtedy polizać jakiś zardzewiały płot lub samochód. Właściwą formą żelaza jest Ferrum Ferrudineus. Podobnym przykładem jest Calcium Lacte, czyli wapń, który możemy kupić bardzo tanio w każdej aptece. Jest to źle przyswajalna forma wapnia. Prawidłową formą jest Calcium Magnesium, czyli wapń z udziałem magnezu, który wpływa na prawidłową przyswajalność potrzebnego nam składnika.

Gość gość
organizm nie przyswaja sztucznych produktów np witaminy c zostaje wydalony razem z moczem macie najdroższe szczochy

Gość gość
ocet jablkowy nie wyleczy nadcisnienia,moze obnizyc.Tabletki dzialaja tez na serce,i ulatwiaja przeplyw krwi.Na wlasna reke nie mozna odstawiac.

Gość gość
przede wszystkim to jest mowa o potasie, po drugie potas, wapń i żelazo nie są witaminami. Po co te brednie.

Gość Taka_Jedna_
Witam:) Chodziłam do technikum z dziewczyna,która tez odchudzała sie octem i,,,,niestety zmarła. Co do nadcisnienia>To jest to choroba do końca zycia.Podobno większość ludzi nawet nie wiem,że na to choruje.Leki bierze sie do końca życia. Dieta i ruch stabilizuja cisnienie.stres podwyższa :P Pozdrawiam

Gość gość
pilam miesiac,pozniej byly takie bole zoladka,ze nie pomagalo opakowanie Nospy

Gość gość
Na bóle żołądka nie jest Nospa, ale omeprazol, itp. leki, a także siemię lniane.

Gość gość
ocet jabłkowy zakwasza żołądek dzięki czemu proces trawienia w wchłaniania poprawia się zdecydowanie , jednocześnie leczy różne dolegliwości w tym nadciśnienie , oczywiście ocet jabłkowy naturalny !!!!!!

Gość gość
Poczytajcie sobie o zbawiennym działaniu l-argininy i produkcie proargi9 na http://synergypoland.pl Znam wielu lekarzy, którzy sami stosują ten produkt a swoim pacjentom przepisują leki na nadciśnienie... pozdrawiam

Gość gość
Reklama !!!!

Gość gość
Jaka reklama? Gdyby l-argininę dało się opatentować, to pewnie byłaby to reklama ale l-arginina nie jest produktem tylko aminokwasem:)

Gość gość
oczywiście,że to reklama tych którzy to sprzedają,wystarczy wejść na ich stronę.

Gość gość
SynergyPoland to firma więc jasne,że to spam

Gość gość
Też myślałam z początku, że to reklama ale po przeczytaniu kilku informacji z synergypoland widzę teraz, że sami wysłannicy firm farmaceutycznych są na tym forum i negują wszelkie informacje, które moga pomóc wielu ludziom. Ja od zawsze szukałam naturalnych metod leczenia a nie leków jak wy. Co by nie mówić, to ta l-arginina ma bardzo wiele wiele właściwości, a informacje o tysiącach zastosowań l-argininy jako naturalnej substancji leczniczej jak czytałam, są ukrywane i negowane przez wiele osób, które mają interes sprzedawać leki starszym ludziom, a wiadomo, że lek na jedno pomoże a na 100 innych rzeczy zaszkodzi powodując skutki uboczne. L-arginina nie jest produktem tylko aminokwasem. Przeczytajcie sobie, że Dr Louis Ignarro otrzymał nagrodę Nobla za badania nad l-argininą i tlenkiem azotu. Jeden z ciekawszych artykułów jaki znalazłam na tej stronie o l-argininie to ten http://synergypoland.pl/fakty-na-temat-l-argininy-i-jej-roli-w-produkcji-tlenku-azotu/ "wiedzy nigdy za wiele..." :)

Gość gość
Dziękuję za ten artykuł do strony. Teraz mi się przypomniało, że tej książki z Luisem Ignaro szukałam kiedyś.

Gość gość
jak bedzie brakowało składników mineralnych jak potas ktury przecież reguluje ciśnieniem to ciśnienie bedzie skakało bo lekarz zakłada ze ty przynajmniej jesz 1 kg surowych warzyw i owoców

Gość gość
a w wszystko uprawiane chemicznie i gotowane to jest mało minerałów