Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magazynier31

Czy taki facet zainteresowałby Was ??? Wzięłybyście go na męża ???

Polecane posty

Gość magazynier31

Mam 31 lat. - ukończony licencjat zaocznie - zarządzanie - prawo jazdy - nie mam samochodu bo narazie mi nie potrzebny. Tak poprostu. Do pracy dojeżdżam autobusem bo o wiele taniej wychodzi. Samochodem na chwile obecną bardzo mało bym sie poruszał. - mam skuter :D - praca stabilna. Umowa na nieokreślony. Zarabiam 2000 do ręki ale pracuję po 8 h od pn do soboty włącznie ! Tylko niedziele wolne. - Wyglądam nieźle. Sylwetka w porządku. Regularnie ćwiczę. 75 kg przy wzroście 173 cm. Ładna karnacja i cera. Gorzej z włosami, mam zakola. Nie łysieję zbyt szybko bo jestem ciemnym blondynem :P - Co do charakteru. Staram się być rozsądny, nie powinno być ze mną problemów typu : alkohol, zdrady, lenistwo. Umiem szanować ludzi, jestem empatyczny. - Chcę mieć dzieci ( 1 lub 2 ), stworzyć udany związek.

Gość gość
tak z jednym ale, bo ja nie chce miec dzieci, ale poza tym OK :)

Gość gość
nie, bo nie lubię facetów bez zainteresowań dla których na szczycie listy tego co składa się na ich "opis" stawiają prawko, brak samochodu, skuter i pracę.

Gość magazynier31
I jeszcze 2 rzeczy : - Odłożyłem ok. 30 tyś zł - Mam działkę pod budowę domu ( może być na sprzedaż ). To od rodziców.

Gość gość
A i mam łupież, często cieknie mi z nosa, nie myję zębów a i słuch słaby bo ostatni nie mam na waciki :D

Gość gość
Zrób test. Podaj miasto i maila. Jutro daj info ile dostałeś ofert od kobiet.

Gość magazynier31
Mam zainteresowania jak większość ale to trochę odrębny temat. Na początek chciałem napisać jakim jestem człowiekiem i czego się dorobiłem ( niewiele ale zawsze coś, mogłem więcej odłozyć - kilka niepotrzebnych inwestycji ).

Gość magazynier31
miałem w życiu dwie partnerki, jedna rzuciła mnie po pierwszym razie, z drugą chodziłem 4 miesiące i byłem na obiedzie u jej rodziców, mam za sobą jeden incydent homoseksualny, kolega zrobił mi laskę, teraz jest księdzem

Gość gość
Mnie byś nie zainteresował bo jestem próżną dziewczyną którą pociągają mężczyźni którzy są przynajmniej na równym poziomie zawodowym ale z pewnością jest wiele dziewczyn, które wzięłyby Cię w ciemno.

Gość gość
*równym poziomie zawodowym ze mną

Gość gość
aaa, ukryty gej

Gość magazynier31
Jesteś próżna tzn ?

Gość gość
nieeee, dla mnie odpada widać że nie masz ambicji

Gość gość
zwracam uwagę na pozycję zawodową faceta. Jestem pracownikiem naukowym, wstydziłabym się faceta magazyniera. A który w wieku ponad 30 lat zarabia 2 tys za 6 dni pracy to tym bardziej.

Gość gość
no właśnie jak dla mnie nie napisałeś jakim jesteś człowiekiem - nic o tobie się nie dowiedziałam, same ogólniki.

Gość gość
no halo, on ma ambicje - jak miliardy innych ludzi - złapać szybko żonę, ohajtać się i zrobić dzieci :D klasyk i nuda. ale skoro tyle ludzi to robi, to i on musi

Gość magazynier31
jest też poważny mminus, pracuje w magazynie z rybami i nie da się tego zapachu domyć.

Gość magazynier31
Nie musze ale chcę. Miłość jest dla mnie najważniejsza, na pewno ważnijesza od pieniędzy. Dzieci to też dla mnie podstawa. Kochałbym ****ardziej od czegokolwiek. Nie gonię za pieniądzem czy akrierą zawodową bo prędzej czy później większość z tych ludzi orientuje się, że to było bez sensu. W Polsce z głodu sie nie umiera a mając 40 lat nie ma się już takich możliwości i zdrowia do tego aby dziecko zacząc wychowywać. Kogoś nakręca to, że więcej wie od innych i ma "władzę nad innymi" bo jest "szefem" a ktoś inny chce chce postawić na rodzinę, znajomych.

Gość gość
nie jest zle, ale to tylko reklama, nie widac tu osobowosci ani interakcji slownej, wiec ciezko powiedziec skoro cie nie znam od tej strony

Gość gość
przeciętne życie przyłysiałego faceta , praca za 2000 i obiadek mamusi w domciu w łapetkach, ziemniaki z mielonym i mizerią , znajdz sobie jakąś Bogusie z małej miejscowości która ma chcice na urodzenie dziecka