Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suplementy

Polecane posty

Gość gość

Hejka wszystkim ;) czy wierzycie że suplementy diety wspomagają odchudzanie? a jak tak to jakie polecacie? ;)

Gość gość
Osobiście nie stosuję żadnych suplementów ale chodzę na fitness i moje koleżanki chwalą sobie suplement Aqua Slim.

Gość gość
nieee, w to nie wierze :P ale mogą być pomocne w odbudowaniu równowagi mineralnej, witaminowej itp a to może w jakis minimalny sposób pomaga no, ale lepiej nie brac ich codziennie kilka razy w tygodniu starczy

Gość gość
Z tego co słyszałam od znajomych to suplement Aqua Slim działa ale nie sam. Sam nie odchudzi, bez aktywności fizycznej się nie obejdzie.

Gość gość
Moje zdanie jeżeli chodzi o suplementy diety jest takie że gdyby nie Foreverslim a jest to suplement diety nie dała bym rady na diecie.I pewnie nie schudłam bym tyle ile schudłam.A tak pozbyłam się nadwagi i teraz na reszcie mogę się cieszyć ładną i zgrabna figura.

Gość gość
Zgadzam się że gdyby nie Foreverslim mi również było by ciężko zgubić zbędne kilogramy.A tak wszystko poszło gładko dałam radę wytrwać na diecie i w końcu schudłam.

Gość gość
Moje zdanie jest bardzo podobne.Także wspierałam swoje odchudzanie tabletkami Foreverrslim.I śmiało mogę powiedzieć że te tabletki odwaliły za mnie co najmniej połowę roboty.

Gość gość
Dla mnie nie ma nic lepszego przy odchudzaniu niż Foreverslim.Wsześniej nie myślałam że dieta i odchudzanie może być aż tak mało kłopotliwe.Dla mnie te tabletki to wielkie odkrycie.

Gość eskul
Ja także postawiłam na Foreverslim i był to strzał w dziesiątkę.Dla mnie te tabletki to rewelacja.Nawet nie wiem kiedy udało mi sie schudnąć.Dzięki tym tabletką teraz też nie mam problemów z utrzymaniem prawidłowej i zdrowej wagi.