Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie chrzestna odmówic?

Polecane posty

Gość gość

Mam siostre lat 37 ja mam 23 lata. Zaszłam w 1 ciąze i moja siostra raz mi powiedziała ooo to moze ja bede chrzestna:) ja nic nie odpowiedziałam tylko sie usmiechałam bo sama nie wiedziałam do końca.. Po moim porodzie okazało sie ze moja siostra rodzona (37 l) tez jest w ciązy. Jak zorientowała sie ze jest w ciązy i lekarz to potwierdził odrazu zadzwoniła do Naszej bratowej i powiedziała jej cos w stylu " wiesz my z X chcielismy zebys Ty została nasza chrzesną , bo mamy dobry kontakt itd. No i bratowa sie zgodziła bo nie wiedziała co odpowiedziec na co moja siostra " no to bedziesz wiedziała co powiedziec gdyby Paulina ( Ja) chciała Cie wziac na chrzesna" czujecie? tylko zdazyłam urodzić, za ledwie kilka dni po moim porodzie moja siostra dowiaduje sie ze jest w ciazy i juz dzwoni do bratowej zeby ja zaklepac na chrzestna a jak ja ją bym wybrała to sugeruje jej ze wie co ma mi powiedziec. itd. Cały czas powtarzała jak potem przychodziła juz w ciazy do mnie " ooo jedna siostra.. pewnie ja bym była chrzesna gdyby nie ciaza co..szkoda bo tak kocham Twoja córeczke"?? a ja nic usmiechałam sie. Myslałam ze ona weźmie mnie na chrzesna no bo to tez działa w druga strone jak tez chyba jestem jej siostra co nie? a ona odrazu wzieła bratowa zebym ja nie zdarzyła jej poprosic:) no a zeby tego było mało to bratowa 2 miesiace temu dowiedziała sie ze jest w ciazy wiec dziecka trzymac jej nie bedzie. Siostra męza mojej siostry tez zaszła w ciaze. A wiec? zostałam jej tylko ja. I teraz powiedziała naszej bratowej ze no " no wiesz ja nie wiem co to teraz bedzie bo to trzeba dziecko ubrac, i swieta i wgl" chodziło jej o to ze ja mieszkam u rodziców i nie pracuje.. dopiero dzis sie o tym dowiedziałam od bratowej :( tak mi przykro jakos i wgl:( jak mnie poprosi to co zgodzic sie wypada bo to chodzi o dziecko ale przykro mi ze ja bede chrzestna nie z wyboru ale z braku laku bo jedna i druga zaszła w ciaze.

Gość gość
każdy by chciał bogatego chrzestnego tak to jest , zgudz sie jak coś a na komunię odkładaj juz nawet po 1,2 zł