Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰255 the UK

Zero Tolerancji

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰255 the UK

Daje sie zauwazyc niski poziom wszystkiego I wszedzie. Ludzie sie nienawidza , nie toleruja , nie akceptuja , nie pomagaja , nie kochaja , nie lubia ! Po drugiej stronie ekranu ZAWSZE spotkacie ideal , prawie w 100 %. Leca wszyscy do byle jakiego tematu I w zaleznosci , jak przebiega juz tam dyskusja , dopasowywuja sie do wiekszosci , a jesli ktos jest innego zdania , innej relugii , innego wygladu , zostaje ZLINCZOWANY!!!!! Pewnie zaraz ktos napisze : To prowo Nie , ja jestem tolerancyjny Jak Ci nie pasuje to wypad Idz stad Piszesz z bledami ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble Wystarczy przepatrzec kilka tematow I przeczytac 5-6 pierwszych wpisow ! Zenada!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰255 the UK
Nawet w tej chwili trwa pojedynek na wage ludzi Kobieta nie powinna wazyc wiecej niz 55 kg Facet nie wiecej jak 70 kg Koziorozec najgorszy znak zodiaku Wodnik najgorszy znak zodiaku Dziecinada I zaglada dla ludzkosci. Wypowiadacie zle slowa w zle godziny! Los wam to kiedys WYNAGRODZI !!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
C***j ci w doop臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Reprezentujesz soba okragla cyfre 0000000000000000000000

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Temat nie powstal do dyskusji , tylko do zaakcentowania waszej zlosliwosci I pruderyjnosci , despotyzm I marazm przemawia przez wasze Potiomkinowskie fasady. 90 % osob nie zrozumiala pewnie co napisalem , a 5% siegnie do wikipedii. Zenujacy , ale rzeczywisty swiat!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Temat Czy ladne dziewczyny moga sie nie podobac I gdzie logika pytania? Dobrze ktos napisal , za ladne to pojecie wzgledne , ale pytanie zaprzecza I sugeruje odpowiedz . Kobieta , ktora zadala to "pytanie" ma niska samoocene I probuje sie dowartosciowac , wszysrkie odpiwiedzi sa osob nie zalogowanych , co sugeruje , iz sama ze soba prowadzi konwersacje , w nadzieji , ze ktos ja pocieszy I utwierdzi w przkonaniu blednego myslenia o sobie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jak, ustwiamy si臋? Masz du偶ego? Napalony J臋drek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No nie przesadzaj ,masa ludzi si臋 wypowiada jako go艣膰. Ja si臋 w tym w膮tku wypowiedzia艂am i nie jestem autork膮 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Ludzie z niskim poziomem inteligencji maja duzy poped sexualny , ty przedstawiasz typ "ono"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Ludzie przedstawiajacy sie jako "gosc" chowaja sie , bo na kazdym temacie , na ktorym sie wypowiadaja stoja za inna maska!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie z niskim poziomem inteligencji maja duzy poped sexualny To wzi膮艂e艣 z tzw. doopy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kafe to zbi贸r debili i ludzi kt贸rzy maj膮 du偶y los. Ja tu wchodze trolowac a czasami ze znajomymi zeby si臋 po艣mia膰 8)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Zasady psychiki ludzkiej , wg . Freuda Cogito ergo sum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem gdzie Ty cz艂owieku 偶yjesz ale ja cz臋艣ciej si臋 spotykam z 偶yczliwo艣ci膮, pomoc膮 od nieznanych os贸b itp, a zepsute jab艂ko wsz臋dzie si臋 znajdzie. Podpisuj臋 si臋 jako go艣膰 z wygody. Mam do艣膰 spam z Kafe przy logowaniu si臋. Nick o niczym nie 艣wiadczy bo co? Znasz mnie? Wiesz gdzie mieszkam? O ile pod pewnym wzgl臋dem zgodz臋 si臋 z paroma napisanymi przez Ciebie rzeczami, ale te偶 pitolisz i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Trolle , sa istotami zyjacymi TYLKO obok ludzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Obok ludzi z kafe wole 偶y膰 jako trol z boku bo to patologia w 90%

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Moja interpretacja! waszego zycia w sieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Nie mozesz nikogo nazywac patologia , nikt Ci nie dal do tego uprawnien I prawodawstwa .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I co mi zrobisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Gosc 1.30 Otworz jakikolwiek temat . Ja nie twierdze , ze w stosunku do Twojej osoby dzieja sie takie ekscesy. Ale gdybys wypowiedzial sie na przeciw innym...... Zlinczowaliby Cie tak , jak teraz probuja mnie zlinczowac. Muniek Staszczy spiewal o tym , w swoim utworze... Poloz pistolet na stol I uprzedzenia I uprzedzenia wyrzuc w kat Nie wszystkich mozesz zabic ......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Nic Ci nie zrobie . DyskusjI z Toba nie da sie prowadzic , najpierw musialbys poznac "patologie " , jej skutki I przyczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem kobiet膮. Patologie znam bo rok temu jeszcze pracowa艂am z dzie膰mi z takich rodzin w艂a艣nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Gosc 1.48 Czy , zatem powiedzialas , ze 90 % kf to patologia?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰CCC
I czym si臋 tak przejmujesz autorze. Co innego jakby wszyscy ludzie byli tacy jak tu, to inna broszka,a tak... wchodz臋 tu czytam komentuj臋 w miar臋 normalne tematy a nie provo-szlam pt "Jem kup臋",zlewam domoros艂ych psycholog贸w z monopolem na prawd臋, p贸艂 m贸zgi i trole. Co innego jak kto艣 napisze dobry temat i zlec膮 si臋 trole i zniszcz膮 fajny temat, zbluzgaj膮 autora traktuj膮c bo jak boota a nie cz艂owieka cho膰 naprawd臋 ma problemy np rodzinne, nie u偶ala si臋 nad sob膮 tylko chce po ludzku pogada膰 poradzi膰 si臋. Szkoda 偶e takich powa偶nych temat贸w jest ma艂o tu. Na szcz臋艣cie ja to rozgraniczam i nie traktuje kafe jak wyroczni i nie do艂uj臋 si臋 tym :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak napisa艂am tak. Wychodz膮 z ludzi najgorsze emocje i b贸l zwi膮zany z rozczarowaniem. Ale to w wi臋kszo艣ci doro艣li ludzie i sami sobie s膮 winni. Tylko tacy wychowuj膮 nast臋pne pokolenie patologii. I tutaj ubolewam. Jako i偶 nie mam szacunku do tego typu istot wy艣miewam ich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
GoscCCC Nie irytuje sie , jedynie chcialem zaakcentowac na problem. Tematy "swinski" przewazaja! a gdy prowadzisz powazna dyskusje , nie masz rady na glupoli. To prawda , zgadzam sie z Twoja wypowiedzia. Kf upadla nisko , mam wrazenie , ze spadnie jeszcze nizej. Czas zmienic "podworko" !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣膰 z UK... ha..ha..ha... Rozczuli艂e艣 mnie nieco o podaniu temat :-) Widzisz...trudno jest tu czasami podyskutowa膰 lub wymieni膰 si臋 opiniami bo cz臋sto znajdzie owe zepsute jab艂ko. S膮dz臋 偶e Kafe si臋 do tego nie nadaje. Wi臋kszo艣膰 interesuje to, co wcze艣niej w wi臋kszo艣ci napisa艂e艣/sa艂a艣 i wystarczy popatrze膰 na w膮tki. Nie wszystkie. Czasami znajdzie si臋 ciekawa pere艂ka ale ta, jest szybko zlikwidowana. No i jest jeszcze drugi dylemat 偶e Kafe po czasie przestaje dzia艂a膰 wi臋c...dyskusja staje si臋 niemo偶liwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Gosc 2.02 Nie powinnas byla pracowac z tymi ludzmi , wysmiewanie sie z innych to przejaw Twojej bezradnosci wobec CZLOWIEKA ! I jego problemu. Patologia rodzi patologie ... Widzisz , gdyby ten dorosly , w swoim zyciu nie trafil na taka terapeutke jak Ty , pewnie poradzilby sobie ze swoimi problemami LEPIEJ.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰255 the UK
Gosc 2.04 Owszem , zgadzam sie z Toba. Poruszylem temat wiekszosci , a nie mniejszoci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie prowadzilam terapii cwoku tylko uczylam dzieci pochodz膮ce z rodzin patologicznych w osrodku pozaszkolnym ;) i za to jak膮 krzywde robi膮 nast臋pnym pokoleniom b臋d臋 ich t臋pi膰

Udost臋pnij ten post