Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge byc soba,nie moge byc juz szczera,musze zaczac grac

Polecane posty

Gość gość

Bo jak nie zmienie postepowania ,nadal bede szczera,bezinteresowna ,pomocna ,to ludzie bede mysleli ze jestem glupia,prosta..

Gość gość
Masz byc sobom. Jak zaczniesz grac to ci normalni to wyczują i dopiero sie zacznie gadanie ze jastes faluszywa zaklamana itp. Wtedy zostanie ci trzymac z ta grupom p****ancow co utrudnia innym zycie. Robb co chcesz ,mozesz nawet świnią zostac ku uciesze świn.

Gość gość
Wiesz ..ale jak jestem soba,szczera,pomocna,potrafie byc bezintersowana,to ludzie to wyczuwaja odbieraja jaka "bycie glupia" prosta... wtedy mnie nie szanuja,nie biorana powaznie i nie chca sie zadawac,uwazaja mnie za kogos gorszego z nizszej polki..Niestety tak to wyglada,ze wiele razy dalam sie wykorzystac mialam zbyt dobre szczere serce ,ludzie wyczuli szybko..a pozniej potrafili mi sie jeszcze zasmiac w oczy..

Gość gość
Wiec pomagaj tym ktorzy na to zasluguja .Badz uczynna dlatych ktorzy potrafiomsie odwdzieczyc. Na chamstwo sie wypnij . Ja tak robie i zyje. Mam w d***e idiotow zadymiarzy,plotkarzy. Poprostu jestem sobom i kolo d**y mi wisi co se tam jakis debil rai w zasranym łbie:-)

Gość gość
nigdy nie wyczujesz

Gość gość
myslallam m ze pomagam dobrej osobie ,pomoglam i co pozniej ,ktos sie wypiol za przeproszeniem na mnie jak juz mnie nie potrzebowal,jak bylam potrzebna to fajnie milo :)

Gość gość
bylam zbyt latwowierna,zbyt mila,wrazliwa,soba ludzie wyczuli i wykorzystali to..a pozniej stwierdzili ,ze jestem glupia :)

Gość gość
Mam duzo lat idoswiadczenie. Zaklamanca, skreta i przekrata wyczuje po krutkiej rozmowie i po pysku.

Gość gość
Niemart w sie kotku ,wprzyrodzie nic nieginie ,to co zrobilas dobrego dla innych wroci do ciebie . Nieznasz dnia ni godziny:-) pozatym leiej sie zyje bedąc porzadnym czlowiekiem niz sukinsynem:-)

Gość gość
Niemart w sie kotku ,wprzyrodzie nic nieginie ,to co zrobilas dobrego dla innych wroci do ciebie . Nieznasz dnia ni godziny:-) pozatym leiej sie zyje bedąc porzadnym czlowiekiem niz sukinsynem:-)

Gość gość
ale co z tego mam ...brak szacunku...

Gość gość
Ludzie smieja sie uznaja ludzi ktorzy sa naturalni w sposobie bycia za glupkow.niestety