Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdz

ciaza

Polecane posty

Gość gośćdz

Kochalam sie z chlopakiem w czwartek.... :-( w trakcie okresu.... Dzis wymiituje strassnie czy to ciaza?

Gość gość
Pewnie poczatek ciazy. Uuu bedziess mama

Gość gość
gratuluje dzieciaku :D

Gość gość
robiłaś mu loda z połykiem? może zatrułaś sięj ego spermą?

Gość gość
nie robilam loda muj chłopak chciał głebokie gardło ale nie zgodziłam sie bo to niemoralne

Gość gość
Ja zalamana jestem

wątpie,że to ciąża! ja na twoim miejscu poszłabym do ginekologa po tabletki 24h..czy tam 48h nie znam sie. No i ogolnie sie zbadać i zobaczyc co i jak. Wydaje mi sie,ze to nie ciąża,moze stres przed tym ? za pare dni,tydzien zrob test ciazowy. Nie wiem ile dni trzeba odczekać by go zrobić,ale na pewno jakies koleżanki beda wiedzialy.

no jak kilka dni PO to juz po ptokach. mozliwe,ze to ze stresu,albo poprostu się czymś zatrułaś. ale dziwny zbieg okolicznosci. Powiadom chlopaka o tym,ze źle sie czujesz i mozliwe,ze jestes w ciazy. plemniki PONOĆ podczas okresu potrafia 2-3 dni przeżyć i wtedy zapładniają. Tak slyszalam.. no i idź robić test ciążowy,jak najszybciej! i sprawdz po ilu dniach od stosunku mozna go zrobic.

co do tych plemnikow to nie wiem bo niektorzy twierdza,ze przezyja kilka dni a niektorzy mowia ze po paru godzinach 'umieraja'. a jeszcze inni sądzą ,że po kilku godzinach umieraja,ale w cipce jest mokro i dlatego jakos tam ten. haha serio nie wiem jak ci pomoc.. po pierwsze to powiedz chlopakowi ,ze masz dziwne obiawy podobne do ciązy a po drugie to idz rob ten test i wtedy sie dowiesz.

ehhh... proponuje pilnie się uczyć w szkole a potem brać za seks. dopiero po co najmniej 6 dniach komórka jajowa się zagnieżdża i zaczynają się dziać zmiany w organizmie związane z ciążą.